Social

Orban respinge ideea sustinerii lui Basescu pentru refacerea Aliantei

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la declaratia lui Bogdan Olteanu ca Traian Basescu doreste refacerea guvernarii PD-PNL si sa-si creeze un lider alternativ in PNL, respectiv pe Orban, ca nu a fost contactat nici de seful statului, nici de vreun alt lider PDL.

"Nu am fost contactat nici de Traian Basescu, nu am fost contactat de nici un alt lider al PD", a sustinut Ludovic Orban, intrebat daca a fost contactat de catre seful statului in vederea refacerii guvernarii PD-PNL si sustinerea sa in fruntea PNL.

Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, duminica, intr-o emisiune la BBC, ca presedintele Basescu il lauda pe Orban deoarece isi doreste refacerea guvernarii PDL-PNL si crearea unui lider alternativ al liberalilor, in persoana lui Ludovic Orban. Intrebat de ce il lauda Basescu pe Orban, Olteanu a afirmat:

"Pentru ca domnul Traian Basescu doreste sa-si faca o guvernare PDL-PNL probabil, in care sa-si creeze un lider alternativ in PNL, care, crede domnia sa, spera domnia sa, incearca domnia sa, sa fie domnul Orban, pe care vrea sa-l aduca alaturi de PDL.

Domnul Basescu sigur ca trebuie sa formeze o majoritate daca vrea sa guverneze cu partidul domniei sale, cu PD-ul. Probabil i se pare mai confortabil cu PNL-ul si incearca prin domnul Orban. Eu ii doresc succes".

"Exista o vorba din popor: un nebun arunca o piatra si 100 de intelepti se chinuie s-o gaseasca", a afirmat Ludovic Orban referindu-se la declaratiile facute de colegul sau de partid, Bogdan Olteanu. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea