Social

Olimpicii romani au inceput astazi Bac-ul

Peste 200 de olimpici sustin astazi prima proba a Bacalaureatului 2008. 

Absolventii claselor a XII-a, care se pregatesc pentru olimpiadele scolare si competitiile sportive internationale s-au inatlnit astazi la Colegiul National „Ienachita Vacarescu” din Targoviste pentru a sustine prima proba a sesiuunii speciale a bacalaureatului organizat special pentru ei. 

Cei doua sute de tineri fac parte din loturile care se pregatesc pentru a reprezenta Romania la olimpiadele internationale de astronomie si astrofizica, biologie, geografie, matematica, fizica, chimie, informatica , limba rusa si sport. 

Ministerul Educatiei anuntase inca de luna trecuta ca sesiunea speciala a Bacalaureatului organizata pentru olimpici se va desfasura in perioada 19 - 29 mai, la inceputul acestei luni fiind anuntata si locatia, respectiv Colegiul National „Ienachita Vacarescu” din Targoviste. 

Regulamentul acestui tip de concurs este oarecum diferit decat cel pentru Bacalaureatul celorlalti absolventi , dat fiind faptul ca este unul sustinut la nivel restrans.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea