Social

#temperaturi octombrie 2023 #octombrie 2023 #octombrie

Octombrie debuteaza cu temperaturi scazute. La ce te poti astepta in urmatoarea perioada

Vremea s-a racit brusc la inceputul lunii octombrie. Astazi, maximele nu vor depasi 24-25 de grade. Cerul va fi mai mult noros si exista posibilitatea de a aparea precipitatii in cantitati mici, pe alocuri.

 

"Vorbim de o racire a vremii in special in jumatatea nordica a tarii, acolo unde astazi, mai ales in regiunile nordice, inclusiv Maramures sau Nordul Moldovei, maximele nu vor mai depasi 18-19 grade. In sudul tarii e posibil sa avem maxime apropiate de cele ale unei zile de vara 24-25 de grade, inclusiv in Capitala. 

Mininimele raman in continuare usor mai coborate, in special in depresiunile din estul Transilvaniei, unde este posibil sa ne apropiem de cel mult 2-3 grade Celsius, in timp ce in extremitatea de sud 10-13 grade", a declarat directorul ANM Elena Mateescu, pentru realitatea.net.

Vremea se incalzeste usor de marti, 3 octombrie. Temperaturile vor urca usor, pana la valori de 27-28 de grade.

"De maine vremea se va incalzi usor. Daca astazi vom consemna valori de la 18 pana la 24-25 de grade, maine deja mai castigam un grad-doua, pentru ca mijlocul saptamanii sa aduca din nou 27-28 de grade", a adaugat meteorologul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea