Social

#obama #clasament yahoo #cautari internet #top #britney spears

Obama, devansat de Britney Spears

Internautii din SUA s-au aratat mai interesati in anul 2008 de cantareata Britney Spears decat de presedintele ales al SUA, Barack Obama, judecand dupa numarul cautarilor efectuate cu aceste cuvinte-cheie prin portalul internet Yahoo, constata AFP.

Yahoo, care publica in fiecare an un palmares al cautarilor celor mai frecvente efectuate de milioanele sale de utilizatori, subliniaza ca Britney Spears - care isi lanseaza un nou album marti si pare sa-si fi pus ordine in viata particulara dupa ce a pierdut custodia copiilor sai - se afla in fruntea acestui clasament pentru a saptea oara in ultimii opt ani.

Barack Obama, primul negru care este ales presedinte al SUA, se claseaza pe locul al treilea al acestui palmares, dupa Federatia de catch WWE, devansand-o pe tanara cantareata si actrita Miley Cyrus /locul al patrulea/ , in timp ce jocul video RuneScape este al cincilea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea