Social

#rice #avertisment #nato #rusia

Rice avertizeaza NATO cu privire la Rusia

Secretarul de stat american Condoleezza Rice a avertitzat luni membrii NATO cu privire la activitati militare cu Rusia, dar a spus ca nu se opune contactelor prin Consiliul NATO-Rusia, relateaza Reuters.

Rice va participa marti la reuniunea ministrilor de externe din NATO, de la Bruxelles, unde vor fi discutate legaturile cu Rusia. Ea le-a cerut membrilor prudenta, in conditiile in care Moscova are in continuare trupe in regiunile georgiene separatiste Abhazia si Osetia de Sud .

NATO a anulat exercitiile militare cu Rusia dupa conflictul ruso-georgian din august, iar Rice a spus clar ca nu crede ca acestea ar trebui reluate. "Au loc anumite activitati de genul contactelor pe plan militar ce imi par problematice, in conditiile in care Rusia are militari in teritoriul georgian sau in statele separatiste". a spus Rice, dupa ce s-a intalnit cu ministriul britanic de externe, David Miliband.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea