Social

#golire rafturi #isterie cumparaturi #lemne #mustar #zahar #cumparaturi

O noua isterie a cumparaturilor. Oamenii cumpara zahar, mustar si lemne de frica scumpirilor

Intreaga Europa este cuprinsa de o adevarata isterie a scumpirilor alimentelor, dar si de epuizarea stocurilor. Oamenii au inceput sa cumpere tot ce prind, de la zahar si pana la lemne de foc, auzind ca toate se vor scumpi si ca sunt anuntate penurii uriase.

 

In Germania si Polonia oamnii cumpara orice produs de teama epuizarii stocurilor.  De exemplu, in Polonia se cumpara masiv zahar.

Franta se contrunta deja cu o penurie de mustar, Asta, deoarece oamenii au cumparat cantitati uriase de mustar si continua sa o faca. Astfel, la fiecare aprovizionare a magazinelor cu mustar, produsul dispare rapid de la rafturi. Asta in conditiile in care Franta este unul dintre marii producatori de mustar din Europa. 

Pe de alta parte, nemtii sunt mai chibzuiti si nu dau banii pe alimente ci pe lemne. Acestia isi fac deza rezerve de lemne de foc pentru iarna. Cea mai mare teama a germanilor este oprirea livrariii gazelor de care Rusia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea