Social

# penurie gaze # oprire apa calda #apa calda #germania

Germania restrictioneaza apa calda din cauza crizei gazelor

Se iau primele masuri in Germania din cauza restrictionarii gazelor. Orasul german Hanovra a oprit sistemul de termoficare pentru toate cladirile publice, din cauza crizei gazelor. Acesta este primul oras care ia astfel de masuri in Germania si se asteapta ca altele sa-I urmeze exemplul.

Pentru a economisi cat mai multa energie, orasul a oprit furnizarea agentului termic in nordul Germaniei si a decis ca apa calda sa nu mai fie disponibila pentru spalarea mainilor in cladirile publice, dar nici la dusurile de la piscine si sali de sport, relateaza BBC.

Tot pentru a economisi energie, toate fantanile vor fi oprite, iar muzeele si Primaria nu vor mai fi iluminate pe timp de noapte.

Masurile nu se opresc insa aici. Temepraturile din clarile publice vor fi limitate la 20 de grade Celsius, pe timp de iarna, iar orasul interzice aparatele de aer conditionat portabile, caloriferele si radiatoarele. Totul, pentru a face o economie de 15%, avand in vedere penuria de gaze care afecteaza statul, sustine primarul din Hanovra, Belit Onay.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea