Social

#tragedie fara margini #tragedie #deces #statuie

O fetita a murit dupa ce o statuie a cazut pe ea. Tragedie fara margini, asemanatoare cu cea petrecuta in primaria din Bucuresti

O fetita a murit dupa ce o statuie a cazut peste ea. Tragedia de proportii, care seamana izbitor cu cea petrecuta intr-o primarie din Bucuresti, s-a petrecut in Germania. Micuta se afla in vacanta impreuna cu parintii ei.

Fetita si parintii erau din Italia si isi petreceau concediul in Germania. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Munchen, potrivit politiei germane. 

Statuia din marmura, care cantarea 200 de kilograme a cazut peste fetita de 7 ani, in curtea hotelului. Persoanele prezente au reusit sa scoata copilul de sub statuia, iar ambulanta a transportat-o de urgenta la spital. Din pacata, ranile suferite i-au fost fatele, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. 

Potrivit Sky News, fetita se numea Lavinia Trematerra. Potrivit publicatiei inca nu se stie care este motivul pentru care a cazut statuia. Se asteapta finalizarea anchetei politiei.

FOTO: news.italy-24.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea