Social

#papusa #jucarii periculoase #depistare HIV #seringa papusa

O fetita, la spital dupa ce s-a jucat cu o papusa. I se fac teste pentru depistarea HIV

O tanara mamica din Marea Britanie trece prin momente cumplite dupa ce fiica sa,  Grace Hyde, in varsta de 8 ani, a ajuns la spital din cauza unei banale papusi cu care s-a jucat.

Papusa buclucasa a fost castigata in urma cu ceva timp la o tombola organizata in scop caritabil. De curand insa, micuta si-a amintit de jucarie si a inceput sa se joace cu ea. Mamica s-a speriat insa teribil in momentul in care micuta a inceput sa tipe.

Femeia a incremenit in momentul in care a vazut ca fiica sa chiar se accidentase, desi avea in mana doar papusa. Aceasta a analizat putin jucaria si a gasit in interiorul sau o seringa.

Ingrozita, femeia a dus-o pe micuta la spital, unde a fost tratata preventiv pentru hepatita. Micutei i-au fost facute, de asemenea, teste pentru depistarea HIV. Rezultatele vor fi disponibile peste 3 luni.

In acest moment, politia investigheaza cazul, iar prima varianta pe care o ia in calcul este aceea ca un consumator de droguri ar fi ascuns seringa in papusa.

“M-am ingrozit cand am vazut ca fetita s-a intepat intr-un ac  folosit. La inceput am crezut ca era seringa unui diabetic, dar apoi politistii mi-au spus ca era probabil a unui consumator de droguri”,  spune Katie, mama copilei.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea