Social

#impozit pe venit #profesii venit

Noi profesii scutite de impozitele pe venit

Incepand cu 10 septembrie, noi profesii au fost scutite de la plata impozitului pe venit, potrivit unui nou act normativ.

Noile profesii fac parte tot din domeniul informatic. Pana in acest moment erau scutiti de la plata impozitului pe venit angajatii care au absolvit specializarile automatica, calculatoare, electronica, matematica, informatica si cibernetica.

Acestora li s-au adaugat acum si angajatii care au absolvit specializarile calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, ingineria informatiei, tehnologia informatiei, informatica industriala, informatica aplicata in ingineria electrica, informatica aplicata in ingineria materialelor, matematica si informatica aplicata in inginerie.

Scutite de la impozit vor fi si specializarile cibernetica economica, fizica informatica, chimie informatica, automatica si informatica aplicata, echipamente pentru modelare, simulare si conducere informatizata a actiunilor de lupta, ingineria sistemelor multimedia, tehnologii si sisteme de telecomunicatii, telecomenzi si electronica in transporturi, transmisiuni, echipamente si sisteme electronice militare.

Sursa foto: alba24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea