Social

#novomatic #pacanele #romania

Novomatic este cel mai popular furnizor de pacanele in Romania - Ce spun statisticile?

Producatorii de jocuri de noroc se afla intr-o competitie acerba pentru a-si mentine dominatia pe piata din Romania. Dar, asa cum este de asteptat, preferintele jucatorilor tind sa mearga catre un furnizor, care, adesea, este cel mai popular. Acesta este cazul Novomatic. Totusi, care este motivul pentru care pacanelele de la Novomatic se bucura de o popularitate imensa in randul jucatorilor romani?

Novomatic este o companie inovatoare care aduce mereu ceva nou pe piata

73,6% dintre jucatorii romani prefera pacanelele clasice de la Novomatic. Specialistii au analizat aceasta tendinta din propria baza de date, iar rezultatele evidentiaza ca orice tipologie de jucator are o afinitate pentru acest tip de pacanele. (Sursa: casinoalpha.ro)

Chiar daca romanii au in mare parte o afinitate pentru jocurile clasice de la Novomatic (Book of Ra, spre exemplu), consideram ca Novomatic nu ar fi ramas in topul furnizorilor de jocuri de noroc daca nu ar fi incercat mereu sa se reinventeze si sa raspunda nevoilor jucatorilor. Nu degeaba acestia au castigat in 2023 premiul pentru cel mai inovator produs la unul dintre cele mai mari evenimente de inovatie si tehnologie, GAT Cartagena.

Succesul produselor Novomatic sta in spatele persoanelor care mereu incearca sa-si depaseasca limitele atunci cand lucreaza pentru acest furnizor. Peste 30.000 de oameni din 70 de tari muncesc pentru a aduce la viata cele mai noi si inovatoare sloturi si jocuri de noroc in general. Novomatic are resursele pentru a dezvolta, testa, si implementa produse ce ii fac pe jucatori sa le incerce.

Novomatic are o selectie de sloturi impresionanta

Mai exact, acestia pun la dispozitia jucatorilor peste 400 de jocuri, dintre care 230 sunt in mediul online. Nu trebuie sa uitam ca Novomatic a inovat si influentat mediul jocurilor de noroc inca din perioada in care toate pacanelele se gaseau la cazinouri sau baruri stradale. Pana si sloturile vechi si-au gasit o a doua viata in mediul online, Sizzling Hot fiind un exemplu perfect.

Totodata, trebuie sa laudam Novomatic pentru varietatea de sloturi pe care o pune la dispozitia jucatorilor. Gandeste-te cat de diferite sunt Lucky Lady Charm de Empire V, sau Sizzling Hot de Lord of the Ocean. Aceste sloturi au mecanici si functii complet diferite, iar Novomatic nu este un strain al experimentarii atunci cand vine vorba de teme si runde speciale.

Asadar, fie ca esti un jucator veteran sau un incepator, poti sa gasesti un slot Novomatic care sa fie pe placul tau si care sa-ti raspunda tuturor nevoilor. Am mentionat anterior functiile jocurilor, si trebuie sa stii faptul ca majoritatea sloturilor Novomatic vin cu un RTP (rata de returnare catre jucator) de 96%.

Book of Ra - dovada succesului Novomatic

Daca este un slot care transcende timpul, acela este Book of Ra. Novomatic a reusit sa se puna pe harta producatorilor de jocuri de noroc prin acest slot. A devenit, ulterior, unul dintre cele mai influente si copiate pacanele din istorie. La orice cazino online vei intra, vei putea observa cate jocuri care seamana cu Book of Ra exista. Nu vorbim doar de tematica egipteana, cat si de functiile si mecanicile jocului.

Book of Ra a fost lansat in 2004 si intr-o perioada foarte scurta de timp a devenit un succes. Oamenii din intreaga lume au fost uimiti de inovatia pe care Novomatic a adus-o pe piata prin acest joc. In acelasi timp, Book of Ra a devenit unul dintre jocurile preferate ale romanilor, inca pastrandu-si in prezent aceasta popularitate.

Functia speciala din Book of Ra este una dintre caracteristicile care au fost copiate de o multime de jocuri. Este de inteles, totusi, pentru ca este fara dubii una dintre cele mai bune runde speciale scoase vreodata.

Novomatic continua sa impresioneze

Putem intelege o lectie importanta urmand parcursul Novomatic. Acestia au avut parte de doua succese foarte rapide prin Sizzling Hot si Book of Ra, dar nu au pus deloc frana. Alte companii de jocuri de noroc dupa ce au parte de un succes, incearca fie sa-l reproduca, fie sa-l epuizeze. Novomatic, pe de alta parte, a incercat mereu sa aduca jocuri noi si sa experimenteze peste masura, astfel incat sa-i faca pe jucatori sa inteleaga si sa aprecieze munca pe care acestia o depun.

Si au reusit! Nu doar ca Novomatic este una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, acestia se bucura de succes pe majoritatea pietelor in care sunt prezenti, iar Romania este una dintre acestea. Jucatorii nostri apreciaza atat sloturile clasice Novomatic precum Book of Ra si Sizzling Hot, cat si lansarile mai recente.

Fara nici un dubiu, Novomatic va ramane un gigant pe piata jocurilor de noroc din Romania, deoarece jocurile sale vor continua sa ramana populare datorita potentialului si mecanismelor de care dispun. Este greu de crezut ca jocuri clasice precum Book of Ra sau Sizzling Hot vor iesi din topul preferintelor romanilor, dar, va ramane de vazut.

FOTO: novomatic.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea