Social

# alegere carucior #carucior

NOUTATI CYBEX COLECTIA PLATINUM LANSEAZA O NOUA CULOARE – COZY BEIGE

Colectia PLATINUM de la Cybex se remarca prin introducerea unei noi culori – Cozy Beige - pentru carucioarele emblematice PRIAM, e-PRIAM, MIOS si COYA, dar si pentru Sacul de Picioare.

 

PRIAM este un carucior extrem de rezistent, confortabil si versatil, cu un design elegant si atemporal. Acest carucior a revolutionat industria combinand elemente de design prestigioase cu noi caracteristici care fac viata parintilor mai usoara  si se potrivesc cu cele mai inalte asteptari ale acestora.  Principalele sale caracteristici includ: sistemul de calatorie, suspensie pe toate rotile, copertina extensibila XXL care ofera protectie solara  UPF5O+, pliere confortabila cu o singura mana, functie completa de inclinare si sistem de centuri cu o singura tragere.

e-PRIAM este o inovație de ultima generatie, deoarece este singurul produs Smart de pe piata prin propria sa aplicatie CYBEX cu functii motorizate care duc luxul cu un pas mai departe. Printre caracteristicile disponibile, parintii se pot bucura de un sprijin in urcare/coborare prin intermediul senzorilor incorporati in ghidon, ideal pentru toate tipurile de suprafete denivelate, cum ar fi suprafata pietruita, nisip, campuri noroioase, zapada sau pietris. In plus, parintii se pot bucura de o functie speciala de balansare care asigura in orice moment relaxarea completa a copilului.

MIOS este caruciorul de oras Platinum compact, usor si elegant. Beneficiaza de un design modern, prezentand stil si functionalitate potrivite pentru plimbarile din orice oras aglomerat.

MIOS combina toate caracteristicile premium ale unui carucior de lux cu un cadru subtire si greutate redusa. Acest lucru il face usor de navighat pentru parinti pe strazile aglomerate ale orasului, facand orice plimbare cat se poate de usoara si placuta.

COYA este cel mai recent membru din colectia Platinum, introdus in luna martie 2023: fiecare detaliu a fost conceput pentru a spori frumusetea simplitatii sale. Reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta un carucior iconic, perfect pentru a calatori cu stil, oricand si oriunde. Minimalismul sau impecabil, caracterul practic maxim si confortul suplimentar fac din primul carucior ultra-compact Platinum de la CYBEX o piesa de lux care sa fie usor de transportat si utilizat, fie ca va plimbati pe strazile marilor orase, luati un taxi sau va imbarcati intr-un avion.

In Gama Platinum este inclus si accesoriul mult iubit de parinti: sacul de picioare Cybex. Acesta ofera o captuseala fleece confortabila si potrivita pentru a mentine caldura copilului atunci cand temperatura scade pana la -1O°C. Tesaturile sale rezistente la apa protejeaza perfect atunci cand vremea este rece, cu vant sau ploioasa. Sacul de piciorare Platinum se potriveste cu carucioarele PRIAM, e-PRIAM, MIOS si COYA si designul lor uimitor.

Produsele CYBEX sunt disponibile în Romania la partenerii nostri: https://www.cybex-online.com/en/ro/stores

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

FOTO: cybex-online.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea