Social

#cercetari pentru omor # mama timisoara #omor #sinucidere # mama sinucigasa

Noi detalii socante in cazul mamei din Timisoara. Cercetari pentru omor

Apar noi date in cazul mamei din Timisoara care s-a aruncat de pe un bloc impreuna cu cei doi copii ai sai.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca mama era terorizata de fostul iubit. Mai mult, se pare ca tragicul sfarsit ar fi fost unul premeditat.  Un alt detaliu important pe care l-au aflat anchetatorii este ca Iuliana si tatal copiilor trebuiau sa se casatoreasca saptamana trecuta. Cei doi nu s-au prezentat la starea civila.

Fostul sot s-a intors din Austria

Fostul sot al Iulianei, tatal copiilor, s-a intors din Austria si a mers la morga sa recunoasca cele trei trupuri. Urmeaza ca acesta sa fie audiat. Acum, procurorii incearca sa afle de ce acestia nu au mai ajuns la starea civila saptamana trecuta, cand aveau programata cununia.

Cei doi au avut o relatie tumultoasa, potrivit declaratiilor apropiatilor. Acestia se cunosteau de cand aveau 15 ani si s-au casatori in 2014. Dupa sase ani au divortat. In ancheta au aparut zvonuri ca infidelitatea ar fi dus la divort, dar si ca baietelul ar fi avut alt tata.   

Iuliana si-a refacut apoi viata cu un alt barbat dupa divort. Cand povestea dintre cei doi a luat sfarsit, barbatul a inceput sa o terorizeze si sa o urmareasca. Se pare ca aceasta ar fi folosit masini imprumutate pentru a circula, ca sa nu fie gasita de acesta. In ziua tragediei aceasta circula cu masina iubitei fratelui ei. 

"Avem de a face cu un trio amoros. Cum au fost implicati copiii in aceasta poveste? Cel putin o persoana o ameninta pe sinucigasa ce a terminat psihologia. Este important de vazut cu ce o avea la mana si de ce?", a afirmat psihologul Radu Leca, potrivit realitatea.net. 

Mai mult, se ia in calcul posibilitatea ca mama sa fi planuit sinuciderea. Locatarii au declarat ca, inainte cu cateva zile de a face gestul extrem, Iuliana ar fi inspectat blocul cu zece etaje de pe care s-a aruncat.  In acest mod a aflat cum poate ocoli usa de acces catre acoperis, care era incuiaata, printr-o fereastra.

Avand in vedere noile dovezi, procurorii fac acum cercetari pentru omor in cazul celor doi copii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea