Social

#nicole cherry #casnicie #probleme casnicie

Nicole Cherry, probleme in casnicie? "Discutii au fost si vor fi"

De mai bine de patru ani, Nicole Cherry traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Florin Popa, cel care i-a devenit sot si alaturi de care are o fetita, pe Anastasia.

Desi multi se asteapta ca relatia lor sa fie una perfecta, cantareata a dezvaluit ca lucrurile nu decurg chiar lin si ca uneori se mai lovesc de probleme in casnicie.

"Clar nu este totul perfect si numai lapte si miere. Fiecare cuplu are parte si de zile bune, si de zile rele. Important este sa stii sa gestionezi totul in acel moment si sa te calmezi, pentru ca asta ajuta foarte, foarte mult.

Discutii au fost si vor fi mereu, asa cum am mai spus, chiar daca sunt ele mici sau mai mari. La noi, intr-adevar sunt mici si trec repede, asta ma bucura foarte tare si clar nu stam suparati, asta e secretul, cred", a declarat artista pentru viva.ro.

"Avem timp pentru noi, mai ales ca Florin ma si insoteste la concerte. Este implicat si ma ajuta cu tot ceea ce poate in cariera mea profesionala. Deci momente sunt si pentru noi, iar Anastasia a facut ca legatura dintre noi sa fie si mai stransa"’, a mai spus Nicole Cherry.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea