Social

# warhol #spatiu creativ #tommy factory #toamna

Tommy Factory: un spatiu creativ inspirat de Warhol, din aceasta toamna

Inspirat de faimosul studio din New York al lui Andy Warhol, „Tommy Factory” reimagineaza un epicentru creativ pentru astazi, unde Futuremakers intergenerationali, inclusiv Kate Moss, Lila Moss si Travis Barker, se unesc intr-un mix intre clasic si nou.

Tommy Hilfiger are placerea de a anunta Tommy Factory, un spatiu creativ experiential din Toamna 2022, inspirat de faimosul studio din New York al lui Andy Warhol. Tommy Factory va prinde viata prin campania de toamna a anului 2022, cu Futuremakers intergenerationali surprinsi intr-o cromatica formata din rosu, alb si albastru. Cu Tommy Hilfiger gata sa revina la Fashion Week de la New York pe 11 septembrie 2022, cea mai mare platforma din industrie „See now, buy now” va continua sa se dezvolte prin istoria culturii pop a orasului si prin emblematica Fabrica Warhol ca un spatiu artistic deconstruit care celebreaza creativitatea si exprimarea de sine.

Odata epicentrul scenei creative din New York, Fabrica lui Warhol a fost un mix dintre oameni si subculturi, lo-fi si hi-tech, stil si creativitate. Revolutia culturala pe care a inspirat-o in anii '60 a continuat sa influenteze cultura pop si din anii '70 - '80 – o perioada in care Tommy Hilfiger a vizitat Fabrica si s-a intalnit cu Warhol insusi.

"Tommy Factory nu este un spatiu fizic, este o stare de spirit”, a spus Tommy Hilfiger. „Fascinatia lui Andy pentru cultura pop a captat intotdeauna tot ceea ce este specific societatii americane. Capacitatea lui de a se conecta cu ceea ce era cel mai relevant nu a incetat sa ma inspire in tot ceea ce fac. Orasul New York este locul in care Andy a adus impreuna moda, arta, muzica si divertismentul, cand mi-am inceput pentru prima data activitatea in industrie. Fabrica era cel mai popular loc. Si astazi, in continuare abordarea lui este cea care ma determina sa interactionez cu cele mai inovatoare comunitati, construind noi experiente creative."

"Energia creativa a orasului New York este o forta de neoprit care continua sa reuneasca o diversitate de talente inspiratoare, asa cum a facut-o la Fabrica lui Andy Warhol", a declarat Michael Dayton Hermann de la Fundatia Andy Warhol. "Suntem onorati ca aceasta campania a lui Tommy Hilfiger ii aduce un omagiu unic lui Andy Warhol si va sprijini cu generozitate activitatea filantropica a Fundatiei Warhol."

Avandu-l ca fotograf pe Craig McDean si ca stilist de Katie Grand, campania de toamna 2022 va fi lansata la inceputul lunii septembrie. Va reda o ciocnire a culturilor, trecutului si viitorului, clasic si modern, pentru a aprinde energia unica a Tommy Factory, avandu-le ca protagoniste pe supermodelul Kate Moss si fiica sa, model de asemenea, Lila Moss, care sunt  pentru prima data impreuna intr-o campanie, si de asemenea pe legendarul tobosar si producator, Travis Barker; artistul castigator de Grammy®, actor nominalizat la Globul de Aur® si Emmy®, Anthony Ramos; artist, compozitor si castigator al mai multor premii Grammy®, Jon Batiste; artistul pop stradal, Mr Brainwash; precum si legenda drag Wigstock, Lady Bunny, si artistul tatuator, Steve Wiebe.

Tommy Factory va fi prezenta in continuare la revenirea brand-ului in cadrul Fashion Week de la New York, in septembrie, intr-o sarbatoare a creativitatii si a exprimarii de sine. Evenimentul experiential va amplifica puterea individuala prin instalatii inspirate de spiritul celor 15 minute de faima ale lui Warhol, reimaginat pentru prezent, unind oaspetii si modelele deopotriva in spatiul figital.

Experienta Tommy Factory  va avea loc la ora 7 p.m. EST pe 11 septembrie la Skyline Drive-In din Brooklyn, cu o activare Metaverse sincronizata. Intr-o premiera in industrie, podiumul "See now, buy now" va fi transmis in direct prin experienta Tommy Play pe Roblox.  Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea