Social

#admitere academia de politie #admitere facultate #inscriere facultate

Nebunie la Academia de Politie! Cati candidati sunt pe un loc si ce spune Marian Godina

Academia de Politie este una dintre cele mai solicitate institutii de invatamant in aceasta vara. Ieri, in cateva ore, peste 1600 de candidati s-au inscris pe locurile disponibile, urmand ca saptamana viitoare sa sustina examenul de admitere. 

Anul acesta, surpriza este Facultatea de Jandarmerie, unde este cea mai mare concurență – nouă candidați pe loc. Sunt 44 de locuri disponibile, iar candidați până acum sunt 395. E interes mare și pentru Facultatea de Poliție, unde sunt 253 de locuri și 1.606 candidați.

„În fiecare an, la înscrierea la examenul de admitere la Academia de Poliție ori la Școlile de Agenți de Poliție, iese la suprafață o mică doză de ipocrizie a societății care ne blamează zi de zi, dar care se înghesuie să intre în rândurile noastre”, a scris Marian Godină pe Facebook, citat de Digi24.ro

Astazi este tot zi de înscrieri, iar după aceea urmează probele fizice – care sunt cele mai grele și sunt eliminatorii. Între 6 și 8 august urmează probele scrise – un test-grilă cu 300 de întrebări din istorie, română și limba engleză.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea