Social

Mutu, cel mai bun stranier din Serie A

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este cel mai bun jucator strain din Serie A , in urma notelor primite in principalele publicatii din Italia, avand o medie de 6,55, a anuntat, miercuri, site-ul postului de televiziune Rai Uno . Cu aceeasi medie, Mutu se afla pe locul doi in clasamentul celor mai buni jucatori din Italia, fiind devansat doar de atacantul formatiei Sampdoria Genova, Antonio Cassano.

Internationalul roman ocupa pozitia a saptea in clasamentul celor mai buni stranieri ai etapei a XXXII-a din Serie A si locul 11 in ierarhia tuturor jucatorilor din aceasta runda, cu o medie a notelor de 7,00. Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, se afla pe pozitia a noua in topul celor mai buni stranieri din Serie A, cu o medie a notelor de 6,24. De asemenea, Mutu si Chivu au fost inclusi atat in echipa etapei , cat si in echipa campionatului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea