Social

# video trifiant # zeci de raniti # carusel prabusit #raniti #tragedie

Momente de groaza pentru zeci de persoane dupa ce caruselul in care se aflau s-a prabusit! Zeci de raniti, inclusiv copii. VIDEO terifiant!

Zeci de persoane au trait momente de groaza intr-un parc de distractii. Acestea se aflau intr-un carusel care s-a defectat, cazand in gol de la 15 metri inaltime.

Ceea ce trebuia sa fie un moment de distractie si voie buna s-a transformat intr-un cosmar pentru persoanele care se aflau in caruselul groazei dintr-un parc de distractii din statul indian Punjab.

Potrivit presei locale in carusel se aflau aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, in momentul in care acesta a cazut de la o inaltime de 15 metri. Tragedia s-a petrecut duminica seara.

Un jurnalist indian aflat la fata locului a surprins imaginile groazei. Acesta a postat apoi filmuletul pe pagina sa de Twitter.

Din pacate numeroase persoane au fost ranite in urma prabusirii caruselului. Dintre acestea, multe au primit ingrijiri la fata locului, iar 16 femei si copii au ajuns la spital. Doar o minune a facut ca nimeni sa nu-si piarda viata.

Targul trebuia sa se incheie duminica insa, potrivit presei locale, organizatorii au primit o prelungire pana la 11 septembrie.

In urma tragicului eveniment organizatorii au declarat pentru presa locala ca totul s-a produs din cauza unei defectiuni tehnice si ca vor coopera cu politia pentru investigatii amanuntite.

Amit Talwar, comisarul adjunct al politiei din Mohali, a declarat ca autoritatile vor investiga evenimentul si vor lua “masuri stricte”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea