Social

#surori #reunire #ucraina #razboi #spania

Moment emotionant pentru doua surori. S-au regasit dupa 20 de ani, in timpul razboiului

Doua surori din Ucraina, in varsta de 24 si, respectiv, 25 de ani, s-au regasit odata cu declansarea razboiului. Cele doua au fost despartite timp de 20 de ani.

 

Angelika si Tatiana au fost desparite in copilarie, din cauza saraciei si a problemelor de familie. Uba dintre ele a fost adoptata de o familie din Spania. Cand avea 8 ani. Cealalta a ramas in grija unei matusi.

Cele doua surori s-au regasit in 2019, pe Facebook. Nu au apucat insa sa se intalneasca, deoarece la inceputul anului 2020 s-a declansat pandemia de Covid, si nu au mai putut calatori.

Cele doua au pastrat legatura, vorbind zilnic. Insa, odata cu declansarea razboiului, Angelika a fugit la sora ei, in Spania.

“Momentul a fost unul fericit. Mi-am revazut sora dupa aproape 20 de ani, dar, pe de alta parte, tocmai imi parasisem familia si prietenii intr-o tara aflata in razboi”, a povestit Angelika Batiai pentru The Guardian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea