Social

#ircea sansu #sport #fotbal

Mircea Sandu a primit amenintari pentru a-l schimba pe Gheorghe Constantin

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvaluit, vineri, ca a fost amenintat de persoane necunoscute, prin intermediul unor mesaje scrise, ca daca nu il va schimba pe presedintele CCA, Gheorghe Constantin , familia sa va avea de suferit.

"Am primit amenintari cu moartea la adresa familiei si a fiicei mele. Majoritatea mesajelor primite pe telefon aveau la inceput 'Da-l afara pe Costica Valcea'. Probabil este vreun conducator nemultumit sau cineva care a fost la arbitraj si nu mai e. Am anuntat Politia", a spus Sandu la GSPTV.

Presedintele FRF s-a referit si la conferinta de presa in care Gheorghe Popescu a vorbit despre alegerile pentru presedintia FRF din 2005. " Gica Popescu nu este in opozitie cu mine, altii sunt. Gica Popescu, daca va mai candida, va fi doar un alt contracandidat, intre noi este o disputa sportiva", a spus Sandu, care l-a criticat voalat pe presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan : "Il consideram un amic, nu un protejat al fotbalului, dar vad ca este tare in declaratii in ultima vreme".

Sandu s-a referit si la meciul Stelei cu Galatasaray Istanbul , din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, si i-a creditat pe ros-albastri cu prima sansa la calificare. "Cred ca Steaua are prima sansa. Fotbalul romanesc a dominat mereu fotbalul turcesc. Ei au facut multe investitii in ultimii zece ani in transferuri de valoare si infrastructura, dar traditia este de partea noastra. Mizez pe Lacatus, este un antrenor valoros", a declarat Mircea Sandu.

Vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor impotriva campioanei Turciei, Galatasaray Istanbul, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri la Nyon. Partida tur se va disputa la 12/13 august, la Istanbul, iar returul la 26/27 august, la Bucuresti.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea