Social

# pensii coronavirus #plata pensii #pensii

Ministrul Muncii, anunt despre plata pensiilor in urmatoarea perioada

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca plata pensiilor nu va fi afectata de masurile luate pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus.

Ministrul a declarat ca pensiile vor fi platite la timp sau chiar in avans pentru cateva luni daca va fi necesar.

"Se vor respecta toate obligațiile de plată pentru pensii. Suntem conștienți că în această perioadă oamenii trebuie să-și primească pensiile la timp. Au fost evaluări pentru plata anticipată a pensiilor pe mai mult luni, avem mai multe scenarii, nu vom întârzia nicio zi la plată pentru pensionarii români", a declarat Violeta Alexandru, la România TV

"Cert este că NU VOR FI ÎNTÂRZIERI LA PLATA PENSIILOR, ne străduim ca ele să fie făcute cât mai repede cu putință ca oamenii să aibă bani pentru acoperira cheltuielilor. Dorința noastră este să oferim sprijin necesar angajatorilor, o măsură este acordarea unui sprijin pentru a putea fi asigurate fondurile necesare în situaţia suspendării temporare activității.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea