Social

#aventura digitala #tabara copii #activitati copii #tabara #copii

MindHub Unirii: Transforma-ti vara intr-o aventura digitala

Vara este perioada in care copiii isi descopera pasiunile, isi exploreaza limitele si se dezvolta intr-un mod plin de bucurie si entuziasm. MindHub Bucuresti Unirii, si-a propus sa le ofere copiilor o experienta unica de dezvoltare, bazata pe conceptul de educatie 360 de grade si pe definirea celor 12 abilitati necesare in secolul 21: abilitatile sociale, gandirea critica, comunicarea, flexibilitatea, initiativa, productivitatea, creativitatea, cunostintele tehnice si informatice, cunostintele media, leadershipul, precum si abilitatea de a lucra in echipa. Totul, printr-o serie de ateliere si tabere de vara interactive.

 

Programele educationale MindHub pornesc de la proiecte care le permit copiilor sa inceapa studiile de programare inca de la varsta de 6 ani si sa continue sa acumuleze cunostinte pana la varsta de 15 ani.

Recunoasterea implicarii in dezvoltare vine odata cu obtinerea certificatului din partea Education Alliance Finland (Alianta Sistemului Educational Finlandez), unul dintre cele mai prestigioase organizatii, specializate in certificarea programelor de tehnologie. In cadrul cursurilor dinamice si pline de informatii utile, mentorii utilizeaza unelte pedagogice, instrumente si jocuri special concepute pentru a cultiva aptitudinile copiilor in domeniul programarii si pentru a dezvolta o gandire polivalenta.

In sediul vibrant din strada Traian, nr. 3, sau in natura, sub cerul senin al verii si in adierea vantului cald, MindHub Bucuresti Unirii  organizeaza vara aceasta ateliere tematice de programare si Summer Camp cu programe pe timp de zi, dar si cu varianta de a ramane peste noapte. Astfel, insotiti de prietenii lor bine cunoscuti din jocuri si desene precum: Scratch, Angry Birds, Brawl Stars, Mario, Spiderman, Roblox si Minecraft, copiii se pot distra in perioada 10 iunie - 2 septembrie, astfel:

Tabara de 3 zile cu varianta de sleepover, la Karin’s Academy Baneasa, intr-un spatiu educational de exceptie, rasfatati de soare, copaci inalti si multa iarba verde, intr-o curte generoasa de 10.000 de mp. Copiii vor explora taramul tehnologiei. 14-16 iulie.

Tabara de 3 zile cu varianta de sleepover, in cadrul La Artar, la 30 de km de Bucuresti. Aici copiii vor avea 50.000 de mp unde, pe langa programare, vor face sport si vor explora mediul inconjurator. 30 iunie - 2 iulie.

Tabara de 4 zile cu varianta de sleepover, in cadrul La Artar. O tabara dedicata taramului jocurilor. 14-17 august.

Tabere de 12 ore, desfasurate pe 3 zile, la sediul MindHub Bucuresti Unirii unde copiii se vor bucura de ateliere de programare, educatie si jocuri, cu un program flexibil, dar la fel de plin de experiente si informatii.12 iunie - 2 august.

Ateliere programare distractiva, la sediul MindHub Bucuresti Unirii. 10 iunie - 2 septembrie.

Sezonul de vara distractiv MindHub Bucuresti Unirii se deschide pentru toti copiii, indiferent de nivelul lor de cunoastere in domeniul programarii. Fie ca sunt mici incepatori curajosi sau experimentati ai codului, fiecare va gasi aici un loc special, unde sa-si dezvolte pasiunea si cunostintele intr-un mod personalizat, in functie de dorinte si hobby-uri.

Copiii se vor avanta intr-o calatorie fascinanta prin tainele programarii, iar fiecare pas ii va aduce mai aproape de o lume de descoperiri si impliniri. Cu zambete pe buze si ochi plini de curiozitate, cei mici se familiarizeaza cu termeni magici precum "program", "mediu de programare" si "algoritm", iar robotii devin prieteni de nadejde in aventura lor digitala. In acest mediu al cunoasterii digitale, copiii mai mari vor avea ocazia sa intre in profunzime in concepte de programare complexe, construind jocuri inspirate din personajele animate, care le anima deja jocurile pe calculator.

Prin programul de vara pregatit, MindHub Bucuresti Unirii ofera ocazia parintilor care isi doresc sa mentina atentia copiilor concentrata pe lucrurile importante: dezvoltare si joaca. Cu metode inovatoare si o doza generoasa de distractie, cei mici vor descoperi tainele logicii si analizei, invatand sa manipuleze robotii intr-un dans perfect sincronizat. In grupuri mici si intr-o atmosfera plina de veselie, ei isi croiesc drumul catre viitor, in care programarea si manevrarea robotilor se transforma in adevarate provocari si satisfactii.

MindHub Bucuresti Unirii demonstreaza an de an ca sunt adevarati sustinatori ai visurilor si potentialului fiecarui copil care isi doreste sa creasca armonios. Nu numai ca ii ghideaza pe copii in calatoria lor fascinanta in lumea programarii si roboticii, dar ii incurajeaza si pe voluntarii si mentorii programului sa-si descopere propriile aripi si sa zboare spre succes. Aici, dezvoltarea personala si leadershipul nu sunt doar concepte abstracte, ci adevarate aventuri in care inima si mintea se unesc pentru a crea povesti extraordinare. Fiecare atelier este o sansa de a invata, de a inflori si de a construi o comunitate puternica in care sa crestem impreuna, intr-un spirit copilaresc, dar educativ.

In aceasta calatorie, cei de la MindHub Bucuresti Unirii vor avea parteneri de incredere care impartasesc aceeasi pasiune pentru educatia si dezvoltarea copiilor. Karin’s Academy si La Artar se alatura echipei, aducand cu ei expertiza si entuziasmul contagios. Impreuna, vor oferi copiilor o experienta de neuitat, unde invatarea se impleteste cu joaca si creativitatea se intalneste cu tehnologia.

Anul acesta, MindHub Bucuresti Unirii a deschis usile cunoasterii si a adus bucurie pe chipurile a peste 8000 de elevi din scolile din Bucuresti, in cadrul proiectului Scoala Altfel. Intr-un mod captivant si interactiv, acestia au descoperit programarea cu zambetul pe buze. Fascinati de pasiunea si entuziasmul lor, MindHub a decis sa ofere o oportunitate speciala prin lansarea unui concurs dedicat celor 8000 de copii. Marele castigator va avea ocazia de a se alatura taberei de vara printr-o intr-o experienta gratuita, plina de aventura si descoperiri digitale.

MindHub Bucuresti Unirii se implica activ si in comunitate, fiind partener al unor evenimente  care ofera oportunitati diverse pentru dezvoltarea personala, autodescoperire si experiente frumoase. DevTalk, Forbes Kids, ION, WEB3, Antrepremame Bazar si multe altele se inscriu in programul de vara al MindHub Bucuresti Unirii. Prin aceste initiative, clubul de programare si robotica isi propune sa construiasca poduri catre viitorul copiilor, inspirandu-i sa-si urmeze pasiunea, sa-si descopere talentele si sa cucereasca lumea digitala cu incredere si curaj.

Programele de vara ale MindHub Unirii reprezinta o comunitate vibranta in care copiii sunt sustinuti sa-si dezvolte abilitatile si sa-si exploreze pasiunile.

Alegeti sa va petreceti vara alaturi de MindHub Bucuresti Unirii. Mai multe informatii gasiti aici: https://mind-hub.ro/ .

FOTO: mind-hub.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea