Social

# ninsori bucuresti #ninsori #iarna #zapada

Meteorologii au confirmat! Cand apar primele NINSORI in Bucuresti

Ne aflam deja la mijlocul toamnei. Mai este putin pana cand ne vom bucura de primii fulgi de zapada. Cel putin asa arata specialistii in meteorologie de la AccuWeather, pentru Bucuresti.

 

Iarna isi va face simtita prezenta mai repede decat ai fi crezut. In ciuda temperaturilor crescute inregistrate pana acum, vremea se va raci in urmatoarele saptamani, iar in noiembrie temperaturile vor fi scazute si vor ajunge, spre finalul intervalului, la pragul ingetului si chiar sub acesta. Mai mult, minimele se vor incadra, frecvent, sub pragul inghetului.

Astfel, potrivit prognozei meteo emisa de specialistii AccuWeather, prima ninsoare care va avea loc in Bucuresti va fi pe data de 29 noiembrie 2023. In rest, vor fi conditii de lapovita, pe 5, 6 si 8 noiembrie, dar si pe 28 si 30 noiembrie.

In ultimele doua saptamani din luna noiembrie, temperaturile minime se vor situa frecvent sub pragul inghetului, ajungand pana la -5 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea