Social

#sinucidere timisoara #mesaj cutremurator

Mesajul cutremurator postat de tanara mama care s-a aruncat in gol impreuna cu copiii de pe un bloc din Timisoara

Cazul tinerei mame din Timisoara care s-a aruncat in gol impreuna cu cei doi copii de la etajul 10 al unui blocat a socat intreaga tara. Iulia era o tanara extrem de frumoasa si parea o femeie implinita. Era foarte activa pe retelele de socializare, unde posta mereu imagini cu cei doi copii, o fetita de 6 ani si un baietele de 3 ani. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca Iulia sa recurga la un asemenea gest.

In dimineata in care si-a pus capat zilelor, tanara plecase ca intr-o zi obisnuita spre gradinita. In drum insa se pare ca a fost cuprinsa de un gand rau. A oprit masina intr-o parcare, si-a luat cei doi copii si a urcat pana la etajul 10 al unui bloc din Timisoara de unde s-a aruncat in gol in brate cu cei doi copii.

Parea o mama perfecta, foarte rabdatoare si plina de compansiune. Nimeni nu isi explica de ce a recurs la un asemenea gest.

Ultima postare pe care a facut-o pe Facebook, inainte de tragedie, are legatura cu cei doi copii ai sai. Este un citat motivational.

”Cand educi mintea unui copil, nu uita sa-i educi si inima”, a scris Iulia pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea