Social

#sinucidere timisoara #timisoara

Care a fost ultima persoana cu care a vorbit mama din Timisoara inainte sa se arunce in gol impreuna cu cei doi copii

 

Tragedie uriasa in Timisoara! O tanara mamica in varsta de 33 de ani s-a aruncat in gol impreuna cu cei doi copii, o fetita de 6 ani si un baietel de 3 ani, de la etajul 10 al unui bloc. Nimic nu prevestea tragedia ce avea sa urmeze, caci tanara plecase ca de obicei de acasa sa isi duca copiii la gradinita. Un gand negru pare ca a cuprins-o pe drum, caci a oprit masina, a sunat la interfonul unui bloc si a urcat pana la etajul 10 de unde s-a aruncat in brate cu cei doi copii.

Ultima persoana cu care a vorbit tanara a fost o locatara a blocului. Aceasta a povestit ca femeia a sunat la interfon si ea i-a deschis fara sa stie ce avea sa urmeze.

Batrana a declarat ca era la geam atunci cand femeia a rugat-o sa-i deschida usa, pentru a putea intra in bloc. Se pare ca tanara de 32 de ani ar fi mintit-o pe locatara, spunand ca si-ar fi uitat cartela. Intrebata unde vrea sa mearga, aceasta i-ar fi spus batranei ca va merge la un etaj de sus. Atunci, locatara i-a deschis, fara sa banuiasca intentia femeii, scrie spynews.ro.

Masina tinerei ar fi apartinut iubitei frateleui sau. Oamenii legi au gasit in autoturism cateva hainute de-ale copiilor, un suc cu paiul, dar si portofelul femeii. Baietelul de trei ani avea o jucarie in mana, in momentul in care mama sa s-a aruncat cu el in brate.

Tanara avea 33 de ani, absolvise psihologia si divortase de tatal copiilor. Intre timp, a avut o relatie cu un alt barbat de care se despartise. Urma sa se recasatoreasca cu tatal copiilor sai, care lucreaza in Austria.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea