Social

#mesaje de revelion #revelion #mesaje

Mesaje de Revelion 2023. Cele mai frumoase urari de Anul Nou

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelion 2023. Pregatirile sunt in toi pentru noaptea dintre ani. Cu toate acestea i-ati un ragaz si trimite-le celor dragi o urare de Anul Nou. Fie ca o trimiti inainte, chiar la miezul noptii, sau a doua zi, aceasta trebuie sa fie una inspirata, amuzanta si deosebita. Daca nu ai imaginatie, ti-am pregatit cateva urari din care sa te inspiri.

Mesaje de Revelion 2023 din care sa te inspiri

“Va doresc de 2023 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

“Va dorim ca in noul an in care vom intra, sa aveti parte de: 12 luni de bucurii,  52 de saptamani de pace, 525.600 minute de credinta si in final 31.536.000 secunde sub Protectia lui Dumnezeu. La Multi Ani!”

“La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

“Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!”

“LA MULTI ANI cu bucurie!/ Casa, casa sa va fie,/ Masa, masa sa ramaie,/ Iar in jurul ei sa vie/ Oameni buni, de omenie,/ Sa v-aduca veselie,/ Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!”

“Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

“Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani”!

“Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!”

“Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata. Omoram amaraciunile si clipele urate si reinviem iubirea si intelepciunea. Un An Nou Fericit!”

“Mult belsug si sanatate sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni bani dupa bani!”

“Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde…Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…LA MULTI ANI!”

“Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2023!”

“La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate! Sus paharul! La Multi Ani!”

“Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!”

“Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat de fiecare moment. Petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!”

“Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!”

“E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!”

“Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. Sa aveti un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!”

“Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea de Anul Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze „cerul” senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate.”

“Pentru anul care vine iti doresc pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in iubire si bani cat cuprinde! La multi ani!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea