Social

#urari de craciun #mesaje de craciun

Mesaje de Craciun. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi tie

Nu exista Craciun fara urari, felicitari sau mesaje haioase. Daca nu ai posibilitatea de a fi alaturid e cei dragi, dar doresti sa le trimiti urari speciale si amuzante, este important sa le trimiti un mesaj. Fie ca alegi o felicitare virtuala sau un simplu mesaj pe retelele de socializare, urarile de Craciun nu trebuie sa fie deosebite. Daca nu ai inspiratie, avem cateva idei pentru tine.

 

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Bogatie cata vreti,/ Sanatate pentru toti,/ Iar la anul care vine/ Sa va fie si mai bine./ Sa va fie casa, casa,/ Cu bucate noi pe masa,/ Mos Craciun cu sacul plin,/ Drumu-n viata cat mai lin.

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin.

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

Mos Craciun bate la usa,/ Scoate mana din manusa/ Si va da din palma lui/ Darurile cerului,/ Langa brad si langa foc/ Sa va umple de noroc!

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!

Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!

Bradul e impodobit,/ Mosul inca n-a sosit,/ Incepeti sa colindati, /Si pe el sa-l asteptati./ Va veni la fiecare,/ Cu cadouri si-o urare:/ Un Craciun plin de iubire,/ Sanatate, fericire,/ Mult noroc si impliniri/ Si ani plini de bucurii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea