Social

#inchidere magazine # vizite interzise #masuri drastice #coronavirus #carantina #irlanda

Masuri fara precedent: vizitele la domiciliu, INTERZISE!

Sunt luate masuri fara precedent pentru stoparea pandemiei de coronavirus. Irlanda este una dintre tarile care au impus restrictii dure pentru locuitori. Irlandezii nu mai au dreptul sa se viziteze unii pe altii.

 

Pe de alta parte, magazinele neesentiale, precum si centrele de distractii, piscinele si salile de sport vor fi inchise in comitatele de frontiera cu Irlanda de Nord, precum Donegal, Monaghan si Cavan, unde traiesc circa 300.000 de persoane. 

Barurile si restaurantele vor fi inchise incepand de vineri, vacantele scolare vor fi extinse la doua saptamani, magazinele nu vor mai putea vinde alcool dupa orele 20:00, iar adunarile cu mai mult de 15 persoane, cu exceptia evenimentelor sportive autorizate, vor fi interzise.

"Traversam vremuri foarte dificile, iar lucrurile efectiv se pot inrautati inainte de a se ameliora", a avertizat premierul Micheal Martin, potrivit realitatea.net.

Populatia, cu exceptia "muncitorilor esentiali", trebuie "sa lucreze de acasa", a adaugat prim-ministrul.

Masurile dure luate de autoritati vin in contextul in care numai miercuri au fost inregistrate 1.095 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 in 24 de ore, un record pentru Irlanda. 

Irlanda a inregistrat de la inceputul pandemiei 45.243 de cazuri de infectare si 1.835 de decese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea