Social

#centrul capitalei #weekend #pietoni #masini

Masinile nu mai au voie in centrul Capitalei, in weekend-uri. Cele 7 zone in care vor avea acces doar pietonii

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat infiintarea mai multor zone de promenada in centrul Capitalei. Masura va fi implementata incepand cu data de 22 mai.

"Odata cu trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, si avand in vedere restrictiile de functionare a spatiilor de alimentatie publica si de divertisment impuse de pandemia de coronavirus, bucurestenii vor dori cu siguranta sa se plimbe mai mult prin oras si, pentru a incuraja atat miscarea in aer liber cat si mijloacele de transport alternativ, am decis sa instituim, in weekenduri, pe anumite artere din centrul orasului, zone pietonale, de promenada, unde circulatia masinilor sa fie interzisa," a declarat Gabriela Firea.

Zonele in care vor avea doar pietonii in weekend

Zona 1 - strada Polona (de la bd. Dacia) – strada A.D. Xenopol – strada Dionise Lupu – strada C.A. Rosetti – strada J.L. Calderon (de la strada C.A. Rosetti) – strada I.L. Caragiale – strada Icoanei – strada A. Vlaicu

Zona 2 - Calea Victoriei (de la bd Regina Elisabeta) – strada Eforie – strada Domnita Anastasia – strada ing. A Saligny – Splaiul Independentei.
 

Zona 3 - bulevardul Eroilor – Eroii Sanitari – piata Operei – strada Dr. J. Lister – strada Dr. Gr. Romniceanu

Zona 4 - strada E. Quinet (de la strada Academiei) – strada Biserica Enei

Zona 5 - bulevardul Dacia – bulevardul N. Balcescu – strada G. Enescu – Calea Victoriei

Zona 6 - strada G. Enescu – N. Golescu – Calea Victoriei – strada C.A. Rosetti – bulevardul N. Balcescu

Zona 7 - bulevardul Unirii (intre Piata Constitutiei si locala de vest a pietei Unirii).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea