Social

Manchester United a pierdut Supercupa Angliei

Duminica, pe Millennium Stadium din Cardyff, in fata a 63.000 de spectatori, Arsenal Londra a dispus cu 3-1 de Manchester United in finala Supercupei Angliei.

Dupa o prima repriza fara gol, Arsenal a deschis scorul, in minutul 49, prin Gilberto Silva, iar in minutul 59 Manchester United a egalat prin reusita lui Alan Smith. Arsenal revine in avantaj peste numai 2 minute, cand jucatorul spaniol Reyes, finalizeaza cu un sut de la 15 metri o actiune la care au mai luat parte Bergkamp si Gilberto Silva. In minutul 79 Silvestre a marcat in propria poarta.

La meci a asistat si antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, pentru a-i spiona pe adversarii de miercuri din turul 3 al Ligii Campionilor.

Iata echipa pe care Alex Ferguson a trimis-o pe teren:
Howard, Gary Neville, O'Shea (Spector 82), Silvestre, Fortune (Phil Neville 51), Bellion, Keane (Fletcher 51), Djemba-Djemba, acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/giggs" title="giggs">giggs " title="giggs">giggs " title="giggs">Giggs (Forlan 51), Scholes (Richardson 74), Smith (Eagles 73).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea