Social

#criza ungaria #maghiari #romania #cumparaturi

Maghiarii isi fac cumparaturile din Romania. Criza fara precedent in tara vecina

O criza fara precedent ii face pe maghiari sa vina in Romania pentru a-si face cumparaturile. Asta din cauza masurilor luate de guvernul condus de Viktor Orban.

 

Preturile alimentelor au explodat in tara vecina, iar cantitatile sunt din ce in ce mai mici. In plus, autoritatile unguresti au limitat numarul de produse care pot fi cumparate, iar acest lucru ii nemultumeste pe oameni. Acest lucru ii face pe maghiari sa treaca granita catre Romania, pentru a-si face cumparaturile de zi cu zi.

Acestia vin in Romania pentru a cumpara, in special, alimente, deoarece preturile sunt mult mai mici pentru alimente precum zahar, mezeluri, oua, ulei sau carne.

Fenomenul este din ce in ce mai raspandit. Acest lucru se observa cel mai bine in parcarile centrelor comerciale din apropierea granitei.

Mai mult, pe retelele de socializare au fost create grupuri unde ungurii analizeaza preturile si ofertele din supermarketurile romanesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea