Social

#mese de afaceri # magazin bauturi alcoolice #evenimente #bauturi alcoolice

Magazin bauturi alcoolice pentru petreceri, evenimente si mese de afaceri

In perioada principala a unui festin, fiecare oaspete alege bautura (dintre cele oferite) care ii place. De obicei sunt oferite vinuri si bauturi spirtoase. Deoarece oamenii au preferinte diferite, este necesar ca pe mese sa fie prezente atat vinurile rosii, cat si vinurile albe. La banchete, oaspetilor nu li se ofera o selectie mare de vinuri, deoarece aproape fiecare oaspete va avea ocazia sa guste si sa compare vinurile intre ei. Si, in general, alcoolul la un banchet este necesar in primul rand, pentru a mentine atmosfera.

Poti alege dintr-un magazin bauturi alcoolice, precum drinkstory.ro 1-2 tipuri de vin rosu si 1-2 tipuri de vin alb. Cand vine vorba de un banchet, se recomanda sa se respecte proportia - 2/3 vinuri rosii si 1/3 albe. Dar acest lucru, desigur, este aproximativ, deoarece totul depinde de meniu si de perioada anului.

Magazin bauturi alcoolice  - Vinuri

De exemplu, vinurile albe pot predomina vara, deoarece sunt usoare, potolitoare si racoritoare. Este important de retinut ca potentialul vinului se dezvaluie cel mai bine la o anumita temperatura. Vinul rosu se recomanda a fi servit racit la 16-18 grade C, iar cel alb pana la 8-12 grade C. De aceea este important sa ai grija de racirea vinului alb inainte de eveniment. Vinul alb cald poate da si un gust amar in pahar. Nu are sens sa cumperi vinuri fine si scumpe pentru o petrecere corporativa, deoarece este putin probabil ca natura evenimentului sa faca posibil sa te bucuri de eleganta si gustul lor complex. Vinul trebuie sa fie de inalta calitate, dar cu un gust destul de simplu si bogat. O alegere buna ar fi vinurile albe clasice precum Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc, precum si un vin imperial. Gustul sau proaspat si bogat garantat va multumi pe toata lumea, astfel incat, sa fie amintit de toti oaspetii. In plus, acesta este cel mai popular vin alb al magazinului online drinkstory.ro.

Magazin bauturi alcoolice - Alcool tare

Prezenta alcoolului puternic la petrecerea corporativa provoaca multe controverse. Cu toate acestea, daca conducerea nu este impotriva ideii de a bea bauturi tari la eveniment, atunci poti alege bauturi alcoolice de la drinkstory.ro, care este  un magazin bauturi alcoolice ce iti poate oferi concentratii pe gusturile majoritatii participantilor. Bauturile pot include whisky, coniac, rom, brandy, tuica si vodca de calitate. Coniacurile mature si whisky-urile sunt bauturi alcoolice scumpe, nu foarte potrivite pentru petrecerile corporative. Aceste bauturi sunt degustate in stransa companie, dupa o cina buna, luand o inghititura si savurand paleta bogata a buchetului de vinuri. Pentru un banchet, este recomandabil whisky single malt blended sau tanar.

Vodca este o bautura mai bugetara, iar daca te decizi sa o comanzi pentru un eveniment, este recomandabil sa o cumperi din magazinul online drinkstory.ro. In plus, chiar si vodca europeana de inalta calitate va fi in continuare mai ieftina decat whisky-ul sau coniacul ieftin. Pe de alta parte, daca relatiile de munca o permit, nimic nu te impiedica sa bei o sticla de coniac invechit sau whisky cu partenerii tai - alcoolul bun este relaxant si propice conversatiei de la inima la inima! In orice caz, cu un astfel de alcool este important sa respecti limitele a ceea ce este permis si sa nu exagerezi cu cantitatea de alcool pe care o bei.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea