Social

#ionut lupescu #dinamo

Lupescu, omul decisiv pentru Dinamo?

Ionut ar putea avea un rol decisiv la Dinamo in incercarea de a castiga campionatul. Gigi Becali il suspecteaza pe oficialul FRF ca i-ar tine partea lui Cristi Borcea si a declansat deja un prim atac.

Afland ca Lupescu a primit o oferta de 500.000 de euro pe an de a veni la Dinamo, Gigi Becali a rabufnit si a pus totul pe seama incercarii lui Cristi Borcea de a il face pe acesta sa "traga" cu Dinamo. "Parerea mea e ca Borcea e foarte siret, foarte smecher. El nu ma pacaleste pe mine cum face cu altii.

Tot spune de ceva vreme ca il vrea pe Lupescu in conducerea lui Dinamo, desi stie ca acesta nu vrea sa plece de la FRF.

Il curteaza, ii face avansuri, asa, de complezenta, pentru anumite avantaje si pentru avea un sustinator ferm la federatie", a spus Gigi Becali, potrivit gsp. In defavoarea lui Lupescu sunt mai multe contraargumente.

Acesta a fost un al lui Gigi Becali in cazul Valiza, l-a criticat dur pe Iuliu Muresan pentru numirea lui Dusan Uhrin in functia de consilier, iar la meciul Dinamo-Steaua de sezonul trecut, pe care l-a trait intens, l-a sfatuit pe Alexandru Tudor sa faca in asa fel incat Steaua sa nu castige. In replica, Cristi Borcea a afirmat ca Dinamo nu a castigat campionatul in momentul in care Ionut Lupescu s-a ocupat de delegarea arbitrilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea