Social

#gigi becali #steaua

Becali: Banii pe Radoi ii joc la cazinou

Patronul Stelei, Gigi Becali, sfideaza criza financiara si, din dorinta de a epata, sustine ca e posibil ca cele euro provenite din transferul lui Mirel Radoi sa mearga spre cazinouri .

"Nu au ajuns banii in cont. Si chiar de-ar fi asa, ce? Daca ma supar, joc la cazinou toti banii pe Radoi! Ce dracu', sunt banii mei si fac ce vreau cu ei! Ii risipesc pe toti! 6 milioane de euro! Nu-mi dicteaza mie nimeni ce trebuie sa fac cu banii!", a spus Gigi Becali pentru EVZ.

Finantatorul echipei din Bulevardul Ghencea a mai afirmat ca nu este afectat de criza financiara, iar din acest motiv isi propune sa joace milioane de euro la cazino .

"Am spart peste un milion de euro. Pentru mine este o nimica toata. N-am eu nicio criza... Eu ma joc cu criza, ea doar incearca sa se joace cu mine. Imi place sa ma joc cu ea. O sa mai joc la cazinou, ca sa nu credeti ca nu am bani si ca sunt falit", a mai spus Becali.

In urma cu cateva zile, Gigi Becali a dezvaluit ca a pierdut o suma cu multe zerouri la ruleta, dupa care s-a relaxat dand mancare la oi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea