Social

"Lucescu nu are nici o scuza"

Cotidianul "Sabah" noteaza, in editia de luni, ca Mircea Lucescu nu are nici o scuza pentru infringerea inregistrata de echipa sa, Besiktas , in meciul cu Trabzonspor (3-0).

"Lucescu nu are nici o scuza. Ii va fi greu sa justifice ultimul rezultat, deoarece arbitrul Mustafa Culcu a avut o prestatie foarte buna, iar jucatorii echipei Trabzonspor au aratat cum se joaca fotbal", scrie "Sabah".

"Lovitura puternica pentru Lucescu", a titrat cotidianul "Fanatik", care scrie ca tehnicianul roman a inregistrat, duminica, prima infringere in fata echipei Trabzonspor, in campionatul turc, in cele patru sezoane de cind activeaza ca antrenor in Turcia. In cele opt partide disputate, cu Galatasaray si Besiktas, in compania echipei Trabzonspor, Lucescu a obtinut patru victorii, trei rezultate de egalitate si o infringere.

"Besiktas scrie istorie" este titlul unui articol aparut in cotidianul "Fanatik", care considera ca echipa antrenata de Mircea Lucescu nu mai are sanse sa cistige campionatul. "O echipa care a fost declarata campioana in prima parte a campionatului, se va lupta de acum incolo pentru a nu ajunge pe locul trei in clasament. Are sanse de 50 la suta pentru a reusi acest lucru. Abia au trecut sapte etape din retur si Besiktas a pierdut 13 puncte. Aceasta este dovada ca s-a rupt de lupta pentru cistigarea campionatului", scrie "Fanatik".

Cotidianul "Milliyet" noteaza ca Besiktas si-a pierdut toate avantajele pe care le avea in lupta pentru titlu . "Vulturul a fost prins intr-o furtuna puternica la Marea Neagra. Besiktas se afla intr-o cadere incredibila si si-a lasat sansele la titlu pe seama minunilor", se precizeaza in "Milliyet".

Jurnalul "Milliyet" mentioneaza ca, in afara de mijlocasul Federico Giunti, nici unul dintre fotbalistii echipei Besiktas nu a dat dovada de profesionalism in partida de duminica. "Nici Ahmed Hassan, nici Sinan, nici Pancu si nici Sergen nu au sutat spre poarta echipei adverse. Lucescu nu renunta deloc la Sergen, desi acest fotbalist nu este intr-o forma buna. Lucescu a scapat controlul din miini", se precizeaza in "Milliyet".

"Rezultatul a fost decis de diferenta de calitate", a titrat cotidianul "Star" , care scrie ca "Lucescu si Besiktas au fost zdrobiti".

Jurnalul "Hurriyet" considera ca Besiktas are probleme mari in aparare. "Daca dragul de Lucescu nu aude cind spunem acest lucru, nici ochii nu ii vad? Nu intelegem de ce foloseste in fiecare etapa aceiasi jucatori care si-au pierdut reflexele si face astfel ca echipa Besiktas sa sufere. Aceasta echipa este prinsa in ghearele unei boli necrutatoare si nu este vorba doar de aparare. Virusul a cuprins toate partile corpului bolnav", se precizeaza in "Hurriyet".

"Vulturul s-a scufundat in Marea Neagra", a titrat cotidianul turc, facind referire la faptul ca orasul Trabzonspor face parte dintr-o regiune de pe malul Marii Negre. "Anul 2004 este ca un cosmar pentru alb-negri. Besiktas avea un avantaj de 11 puncte in lupta pentru cistigarea campionatului, dar acum a ramas in urma", scrie "Hurriyet", care i-a acordat lui Daniel Pancu nota 5.

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca echipa sa a fost invinsa deoarece a avut o evolutie slaba. "Am meritat infringerea, dar nu ma asteptam la scorul de 3-0. In aceste conditii este foarte greu sa cistigam campionatul. Nu renuntam insa la lupta si ne vom continua drumul. Asa cum dureaza mult pina un bolnav se vindeca si noi avem nevoie de timp. Echipa nu are lacune din punct de vedere al pregatirii fizice, dar are probleme legate de moral. Avem nevoie de o victorie", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu a precizat ca munceste pentru a-si readuce echipa la vechea forma. "Eu sint responsabil si voi reusi sa fac ceea ce mi-am propus. Cind scorul era de 1-0, arbitrul nu ne-a acordat un penalti. Totul functioneaza in favoarea echipei Fenerbahce , chiar si norocul este de partea lor", a adaugat Lucescu.

Intrebat daca intentioneaza sa demisioneze, Lucescu a spus ca nu are motive pentru a face acest lucru.

Mircea Lucescu nu l-a folosit pe Adrian Ilie in meciul cu Trabzonspor, atacantul roman fiind accidentat. Ilie a urmarit partida din tribuna. Dintre jucatorii echipei Besiktas, Daniel Pancu, Oscar Cordoba si Tayfur Havutcu nu vor putea evolua in etapa a XXV-a, in meciul cu Elazigspor, fiind suspendati din cauza cumulului de cartonase galbene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea