Social

Adrian Ilie: "Trebuie sa marcam"

Adrian Ilie , a declarat, marti, ca Besiktas va invinge fosta sa formatie, Valencia , calificandu-se in optimile de finala ale Cupei UEFA daca va reusi sa marcheze in prima repriza a partidei.

"Trebuie sa marcam in prima repriza, pentru a ne face meciul mai usor. Eu cred ca vom marca repede, pentru ca avem o echipa buna, iar daca vom fi atenti am putea chiar sa ne calificam", a spus Ilie.

Jucatorul roman a declarat ca o eliminare din Cupa UEFA in fata Valenciei nu ar fi o tragedie, dupa ce Besiktas a fost deja eliminata din Liga Campionilor si din Cupa Turciei . "Valencia este o echipa buna. Daca ne-ar elimina o alta formatie ar fi grav, dar Valencia este una dintre cele mai bune din Europa", a comentat Adrian Ilie.

Fostul jucator al Valenciei a afirmat ca partida de miercuri va fi una dificila, dar ca suporterii ar putea ajuta echipa. "Va fi un meci greu, dar suporterii ne-ar putea ajuta. Stadionul «Inonu» va fi plin iar atmosfera va fi foarte buna pentru noi", a precizat atacantul roman.

Adrian Ilie a mentionat ca, daca in partida tur, pierduta de Besiktas, in deplasare, cu scorul de 2-3, scorul ar fi fost egal, misiunea echipei sale ar fi fost mai usoara. "Cel de-al treilea gol marcat de Valencia in tur ne-a facut rau, pentru ca in repriza a doua am avut doua sau trei ocazii clare de gol iar, in final, in minutul 94, Valencia a inscris golul victoriei. Dar tocmai aceasta este frumusetea fotbalului", a adaugat jucatorul roman.

Antrenorul echipei Valencia, Rafael Benitez, nu va putea conta pentru partida de miercuri pe jucatorii Albelda, Mista, Vicente, Oliveira si Jorge Lopez. "Absentele nu conteaza prea mult, pentru ca Valencia are o echipa solida. Daca nu va juca Albelda, o va face altul. El nu a jucat nici in meciul tur iar cel care a marcat a fost Sissoko", a spus Ilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea