Social

#locuri de munca #angajari #angajari justitie

Liber la angajari in justitie: Guvenul a aprobat 564 de posturi

Executivul a aprobat angajarea a 564 de magistrati si personal auxiliar incepand cu 1 februarie 2013, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta.

Fondurile necesare pentru plata salariilor sunt prevazute in recenta rectificare de buget.

"In urma discutiilor pe care le-am avut astazi (joi -n.r.) in cursul unicei, dar extrem de interesantei mele prezente in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, am prevazut in buget sumele necesare pentru angajarea unui numar de 564 de judecatori si grefieri, personal magistrati si personal auxiliar, necesari pentru a putea implementa, nu de la 1 septembrie, pentru ca 1 septembrie este saptamana viitoare si in bugetul pe 2012 al vechiului guvern nu exista niciun leu pentru asa ceva, ci de la 1 februarie 2013, implementarea Codului de procedura civila si a reformelor in justitie, reforme pe care Romania si le-a angajat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare", a declarat Ponta.

Premierul mai spune ca vor fi angajati si absolventii din 2012 ai academiilor militare, precum si absolventii din 2011 ai Academiei de Politie, care aveau posturile blocate.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea