Social

#politica #ministrul justitiei #mona pivniceru

Mona Pivniceru a depus juramantul de investitura ca ministru al Justitiei

Mona Pivniceru a depus, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei.

Depunerea juramantului a avut loc in fata presedintelui interimar Crin Antonescu, consilierilor din cadrul Administratiei Prezidentiale, precum si a premierului Victor Ponta si altor membri ai Guvernului.

La ceremonie au mai participat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, si Petru Filip, presedintele Senatului.

"Vreau sa ii multumesc si sa il felicit pe primul ministru pentru aceasta propunere, o felicit pe doamna Pivniceru pentru curaj. Cetatenii Romaniei au nevoie mai mult ca oricand de o justitie in care sa creada si care sa isi faca datoria. Cred ca depolitizarea justitiei, clamata ca o realizare de multa vreme, trebuie facuta pana la capat. Am incredere intr-un magistrat cu o cariera impresionanta, un om cu o verticalitate morala si publica ca a doamnei Pivniceru", a declarat Crin Antonescu, la ceremonia de depunere a juramantului.

Foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea