Social

Levante": "Steaua mai sperie doar cu numele"

Cotidianul spaniol "Levante" noteaza inaintea meciului Steaua - CF Villarreal , care va avea loc maine seara, la ora 20, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, ca gruparea din Ghencea traieste din amintiri. "Steaua mai sperie doar cu numele. Este departe de marea echipa care castiga CCE in fata Barcelonei la penalty-uri, acum aproape doua decenii", a scris sursa citata. "Levante" a precizat ca numele cel mai sonor de la formatia romana este cel al antrenorului italian Walter Zenga . "Altfel, fotbalistic vorbind, la Steaua numele si traditia sunt mai valoroase decat orice altceva. Liderul echipei este internationalul de 36 de ani Dorinel Munteanu, care face legea, ajutat de un tanar talentat, Paraschiv. In defensiva este un grup legat. Internationalii Radoi si Ghionea sunt fundasii centrali, primul fiind foarte tehnic. Pe benzi sunt Ogararu si Marin, ultimul un alt veteran al echipei, 32 de ani, care aduce in joc experienta sa", a subliniat sursa citata. Ziarul spaniol a scris ca Andrei Cristea este cel mai mare pericol din atacul Stelei . "Un alt mare pericol vine de pe banda dreapta, unde se afla spectaculosul Oprita. Dinita si Cristea formeaza cuplul de atacanti. Primul este veteran si alunecos, celalalt are potential si calitati", a notat "Levante".


Josico si Figueroa vor gol in Ghencea
Delegatia lui CF Villarreal soseste astazi la Bucuresti, in jurul pranzului, pentru seara fiind programat si antrenamentul oficial, in Ghencea, de la ora 19. Conform site-ului oficial al clubului, de la antrenamentul de luni dupa amiaza au lipsit opt jucatori, care s-au pregatit doar in sala de forta. Astfel, celor patru accidentati , Juan Pablo Sorin, Quique Alvarez, Sebastian Battaglia si Roger Garcia, li s-au alaturat in sala de gimnastica Hector Font, Marcos Senna, Javi Calleja si Javi Venta, care acuza probleme fizice de mica importanta. Mijlocasul Josico a afirmat ca Steaua este periculoasa, in ciuda faptului ca "unii ar putea spune ca nu este o echipa mare", informeaza cotidianul "La Voz Digital". Fotbalistul spaniol a mentionat ca starea terenului de pe stadionul din Ghencea si conditiile meteorologice nefavorabile ar putea afecta desfasurarea partidei. Josico spera ca Villarreal sa obtina un scor cat mai bun la Bucuresti. "Inceputul de meci va fi unul plin de presiune, pentru ca ei vor incerca sa ne puna intr-o situatie dificila. De aceea cred ca este important sa fim foarte concentrati si sa nu le dam ocazia sa ne surprinda", a precizat Josico. Atacantul argentinian Lucho Figueroa crede ca daca formatia spaniola va reusi sa marcheze in meciul tur de la Bucuresti, sansele sale de calificare in sferturile de finala ale Cupei UEFA vor creste. "Stim ca va fi o dubla mansa dificila, iar lucrurile se pare ca vor fi ingreunate si starea terenului. Ar putea fi o partida asemanatoare celei de la Kiev. Daca vom reusi insa sa inscriem un gol, vom avea mari sanse sa ne calificam in faza urmatoare", a mentionat Figueroa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea