Social

Am crezut in Barcelona

Emeric Ienei , cel mai titrat antrenor din fotbalul romanesc, a acceptat sa comenteze, pentru cititorii nostri, meciurile si rezultatele din Champions League. Tehnicianul a analizat, pentru EVZ, si partidele de la EURO 2004.
Chelsea - FC Barcelona 4-2. A fost un meci extraordinar. Am crezut in Barcelona, mai ales dupa ce elevii lui Frank Rijkaard au revenit de la scorul de 0-3. Eu simpatizez Barcelona si imi pare rau ca fotbalul-spectacol a cedat. Intotdeauna mi-a placut spectacolul. Cind antrenam Steaua sau echipa nationala, am lasat intotdeauna jucatorilor libertate de exprimare pe teren. Ronaldinho e un superfotbalist, unul dintre putinii care prefera jocul in adincime. Are o tehnica aproape perfecta. Chelsea ramine una dintre favoritele la cucerirea trofeului.
Lyon - Werder Bremen 7-2. Un rezultat fantastic, mai ales daca tinem cont de faza avansata a competitiei. Aceste rezultate mai apar doar in tururile preliminare. Nu stiu cum a fost posibil ca o echipa germana sa fie umilita astfel.
AC Milan - Manchester United 1-0. Imi pare rau de englezi. Chiar imi placea aceasta formatie. Acum un an sau doi, echipa lui Ferguson era poate mai puternica decit este Barcelona acum, dar a inceput sa decada. E greu sa remarci ceva anume la acest meci, dupa o seara in care am avut parte de doua regaluri fotbalistice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea