Social

# leu in libertate #leu targoviste #roalert #romania

Leu, in libertate pe strazile din Targoviste! RO-ALERT: "Ramaneti in locuinte"

Este de necrezut! Un leu se plimba liber pe strazile din Targoviste. Autoritatile au emis un mesaj Ro-Alert pentru a avertiza populatia sa stea in case.

 

Leul a fost observat astazi in cartierul Priseaca din Targoviste, in zona statiei peco Helene. Oamenii care au vazut animalul au sunat imediat la numarul de urgenta 112 si au anuntat ca animalul se plimba liber pe strazi.  

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita a transmis un mesaj Ro-Alert pentru a avertiza populatia sa ramana in locuinte. 

"A fost semnalata prezenta unui animal salbatic (leu) in municipiul Targoviste, cartier Priseaca, zona statia peco Helene! Evitati zona, ramaneti in locuinte! Pastrati distanta fata de animal si nu incercati sa va fotografiati cu acesta", se  arata in mesajul RO-ALERT transmis de ISU Dambovita.

Autoritatile incearca sa captureze animalul care se plimba pe strazi. 

"A fost un apel la 112 al unui cetatean care a spus ca a vazut leul. L-am intrebat de mai multe ori pentru a ne asigura ca este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informatie de la Gradina Zoologica ca ar fi scapat de acolo un leu. Mai aveam cunostinta de o persoana care detine un leu, am luat legatura si spune ca leul este in cusca", a precizat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, Gabriel Gatej, pentru hotnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea