Social

#lenjerii de pat #dormitor

Lenjerii de pat care aduc o atmosfera de calm in dormitor

In noua colectie de lenjerii de pat de la JYSK sunt incluse modele din materiale moi, de calitate inalta, in culori si modele care aduc o atmosfera relaxanta in dormitor.

 

Materialele moi si rezistente, modelele subtile si culorile usor de intergrat in designul casei sunt doar cateva dintre atuurile noilor lenjerii de pat din colectia JYSK, disponibila in magazine incepand din luna ianuarie.  

Un exemplu este lenjeria de pat GERD din satin de culoare gri deschis, inveselit cu un imprimeu cu flori delicate, care are un design romantic si feminine.  

"Lenjeria de pat GERD are un aspect simplu si romantic. Florile mici, dragute, dau o stare optimista si putin nostalgica. Cred ca GERD te imbie sa tragi adand aer in piept si sa te relaxezi pe deplin. Indiferent de starea in care esti, de personalitate sau de preferintele in designul interior, cu acest produs iti poti decora camera asa cum iti doresti", spune Kathrine Møller Vinther, Category Buyer Pentru Lenjerii de pat.

Iubitorii stilului romantic vor aprecia si lenjeria de pat BARBO din satin, realizata din 60% bumbac si 40% vascoza obtinuta din bambus.

“In ultimii ani, bambusul a devenit un material extrem de popular pentru lenjerii de pat. Si sunt motive intemeiate pentru acest lucru. Bambusul are un efect racoritor, este moale si delicat cu pielea. Lenjeria de pat BARBO este realizata din acest material de inalta calitate, cu o tesatura durabila", explica Kathrine Møller Vinther.

Noua colectie de lenjerii de pat este disponibila in magazinele JYSK si pe JYSK.ro incepand din luna ianuarie.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea