Social

#picturi pe numere 2023 # modele picturi pe numere #picturi pe numere

Descopera picturi pe numere modele 2023 sau categorii diverse disponbile la Pictorul Fericit

Cand vine vorba de pictat se intampla ca multi sa fie reticenti in privinta acestui hobby. Sunt de parere ca cei care se pricep in ale artei ar trebui sa fie cei care manevreaza pensula. Dar iata ca prin intermediul unor picturi pe numere se poate schimba toata situatia. Nu ai auzit inca de picturile pe numere disponibile la Pictorul Fericit? Iata in ce consta aceasta tehnica!

Pictura pe numere nu este un concept nou, insa pana in ultimii ani nu a fost popularizat asa tare. Pictarea cu ajutorul numerelor il face pe pictor, indiferent de experienta lui, sa aiba indemanare. Panza contine numere care corespund setului de culori aflat intr-un kit. Asadar tu pictezi conform numerelor, ca la final sa obtii rezultatul dorit.

La Pictorul Fericit poti alege picturi pe numere modele 2023, picturi cu modele religioase, abstracte, cu flori, iar lista poate continua. Deoarece este vorba de calitate si diversitate, deopotriva, vei observa ca vei picta avand la indemana produse premium, pe care le poti achizitiona la set sau individual.

Ce contine un kit al unei picturi pe numere

Picturile pe numere vin insotite de mai multe accesorii care sa te ajute la pictat. Kitul contine trei pensule de diferite marimi, setul de culori aferent, un sablon de dimensiune mai mica si accesorii de prindere si, bineinteles, panza cu model numerotat. Trebuie sa stii de pe acum ca setul de culori contine o cantitate suficienta pentru ca tu sa termini pictura si sa aplici eventualele retusuri.

Toate acestea pot fi achizitionate la un pret accesibil, de aceea nu vei sta de doua ori pe ganduri cand vei vedea colectia de picturi. Nu trebuie sa fii un pictor talentat ca sa dai culoare panzei, Pictorul Fericit te echipeaza cu tot ce ai nevoie pentru ca tu sa dai frau imaginatiei si sa te relaxezi in acelasi timp.

Alege un cadou special pentru un apropiat

Atat de multe persoane speciale in viata ta, atat de multe categorii cu tablouri minunate pe care sa le achizitionezi si sa oferi in dar o experienta unica. O pictura cu un model dintr-o colectie preferata va face senzatie si va bucura pe toata lumea. Cumparand o pictura pe numere de la Pictorului Fericit nu vei oferi doar un cadou, vei oferi o experienta de care persoana respectiva se va putea bucura mult timp, iar la sfarsit rezultatul poate fi expus, gata sa fie laudat.

Consulta site-ul oficial aici si vei avea ocazia sa descoperi toata colectia de picturi si accesorii. Culori, pensule, carioci, puzzle-uri si restul le vei descoperi pe site-ul Pictorului Fericit. Comanda o pictura si incearca acesta noua metoda de relaxare care iti va pune minte in miscare si te va motiva sa termini tabloul in scurt. Totodata alege o pictura care sa o oferi in dar unei persoane apropiate pentru o experienta unica in lumea culorii.  Cu siguranta vei oferi un cadou care va fi apreciat si laudat, mai ales daca rezultatul va fi peste asteptari.

Date de contact:

0754.459.540
contact@pictorulfericit.ro
Str. Marasesti, 22A, Suceava

FOTO: pictorulfericit.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea