Social

#prima carte tiparita Braille #Toti-toti copiii citesc #lansare carte #tineri #copii

Lansare carte pentru copii si tineri in cadrul campaniei "Toti-toti copiii citesc". Pentru prima data in Romania ar putea fi disponibila in librarii o carte tiparita Braille

Duminica 16 octombrie 2022, de la ora 17:00, la Carturesti Verona, str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, este lansarea cartii „Sare si piper”, a 3-a din seria "Secretele unui pusti afacerist". Vom povesti despre afaceri cu hamburgeri si cartofi prajiti impreuna cu invitatii nostri, copiii cu varste de la 9 la 14 ani.

Alina Greavu, www.asociatiaaluziva.ro, ne va incanta cu prezenta ei unica. Alina este fost jurnalist, actual activist, fundraiser independent, mama de trei si creator de continut axat pe educatie si activism social.

Anamaria Ciuhuta, educator financiar, www.financialparenting.eu, aduce cele mai interesante argumente ce sustin importanta educatiei financiare pentru copii.

Isabella Dumitra, redactor-sef al publicatiilor dedicate nevazatorilor, profesor de limba si literatura romana ne va arata un exemplar al cartii „Sare si piper, in limbaj Braille. 

Maria, Anisia, Andrei si Raul s-au pregatit pentru a citi frumos, cu intonatie, pasaje din cartea „Sare si Piper”. 

Bineinteles, sesiunea de dedicatii si autografe nu va lipsi, autoarea cartii, Mia Barc, este alaturi de cititori. 

In parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania, intalnirea noastra anunta startul campaniei "Toti - toti copiii citesc" care isi propune sa stranga fonduri pentru tiparirea cartii in limbaj Braille. Astfel, si copiii cu deficiente de vedere o vor putea citi, fara niciun cost pentru ei.

Luna octombrie este speciala si pentru siteul www.secreteleunuipustiafacerit.ro ! Toate cele trei carti din serie, Mere verzi si rosii, Culoarea banilor si Sare si piper participa la campanie: 30% din incasarile ce provin din vanzarea cartilor sunt donate pentru tiparul Braille.

Despre carte: Seria „Secretele unui pusti afacerist” sunt carti potrivite varstelor 9-14 ani, si povestesc cu mult umor despre afaceri profitabile: comert, marketing, finante-banci. Dar lectia cea mai importanta, Marele profit cu care ramane cititorul, este bucuria venita din generozitate. 

Spun toti parintii si profesorii, scrie chiar si la gazeta, ca tare bine ar fi ca tinerii sa citeasca mai mult, dar nu doar stiri pe telefon, ci din carti frumoase si utile. Se ofera solutii pentru atingrea obiectivului. Dar ceilalti copii, cei care folosesc degetutele, ei cum?

Date de contact:

Melania Bardac, contact@secreteleunuipustiafacerist.ro / 0720.44.00.84

www.secreteleunuipustiafacerist.ro

Comunicat de presa 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea