Social

#Jurnalusta Mirela Voicu #facturi gaze #gaze

Jurnalista Mirela Voicu a primit trei facturi la gaze intr-o luna: "Eu am locuit 7 zile la acea adresa"

Jurnalusta Mirela Voicu a povestit situatia socanta prin care trece din cauza facturilor uriase la gaze. Ea a marturisit ca a primit de la furnizorul sau de gaze trei facturi intr-o luna, in conditiile in care ea a stat doar 7 zile la acea adresa.

 

"Avem parte de furnizori care sunt si lacomi si ticalosi. Multi romani sunt in situatia asta, dar vorbesc in van, ca nu ii aude nimeni. Pe data de 29 decembrie s-a emis factura in valoare de 814 lei, cu termen scadent 28 ianuarie - o factura corecta pentru ca indexul autocitit. Il transmit intre 23 si 27. Incorecta, daca stam sa ne gandim ca, in luna decembrie, la adresa de facturare, eu am locuit 7 zile. In ianuarie, pe data de 14, mi se trimite din nou o factura in valoare de 629 de lei, cu termen scadent 14 februarie.

Dupa care, ieri, 29 ianuarie, primesc o alta factura cu data de emitere 31 ianuarie - noi fiind, astazi, in sfanta zi de 30 - in valoare de 454 de lei,  cu termen scadent martie. Saptamana trecuta, mai primesc o factura, 14 ianuarie - 14 februarie, in valoare de 629 de lei. Si acum te intrebi: ori sunt incompetenti, ori sunt ticalosi, ori sunt ambele? Sunt oameni care nu-si pot permite sa plateasca o factura, nu trei facturi emise in ianuarie. Am facut o reclamatie la furnizor. Am primit un raspuns, cred ca in chineza, pentru ca nu a inteles nimeni nimic. Au schimbat, intre timp, contorul, fara sa le ceara nimeni, ca, vezi doamne, este de opt ani. Am plecat de la adresa respectiva duminica, la ora 12.00 si am venit la adresa sambata, la ora 14.00.  Intr-o jumatate de zi contorul imi arata 144 de metri cubi de gaze intr-o jumatate de zi", a spus Mirela Voicu, la Antena 3.

"O sa le fac plangere penala la DNA, la DIICOT"

"Am platit doua facturi din cele trei, dar nu o sa mai platesc urmatoarea factura. O sa le fac plangere penala la DNA, la DIICOT. Vreau sa vad si eu un director de companie sau cineva care isi permite sa isi bata joc de romani cu contorul la DNA, sa ne explice cel care este responsabil de tot acest dezastru. Sunt oameni care au pensie cat jumatate din factura mea. Este inadmisibil! Sper sa fie cat mai multi oameni care sa faca aceste plangeri penale si sa ajungem la un consimt", a mai spus Mirela Voicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea