Social

#capsule vegane #omega blend #Juice PLus+

Juice Plus+ lanseaza Omega+ Blend: capsule 100% vegane, fara gust si miros de peste

Compania globala de sanatate si wellness Juice Plus+ a lansat Omega+ Blend, un nou amestec de capsule pe baza de plante, care sustine activ un stil de viata sanatos. Derivat din fructe si uleiuri din alge si seminte, amestecul reprezinta urmatorul pas spre o dieta echilibrata.

Prin aceasta lansare de produs, Juice Plus+ isi pastreaza angajamentul de a inspira si educa oamenii in a duce un stil de viata echilibrat si sanatos. Asadar, Omega+ Blend este aditia perfecta in gama de produse Juice Plus+: suplimente alimentare avantajoase, de inalta calitate, pe baza de plante si bazate pe stiinta.

100% vegane si sustenabile

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de peste. Cu toate acestea, capsulele pe baza de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originala a acizilor grasi Omega-3 EPA si DHA), ulei de boabe de catina si ulei de seminte de sofranel. Astfel, formula nu contine deloc peste. Nu numai ca este o alternativa sustenabila la uleiul de peste, ci nici macar nu prezinta gust sau miros de peste - amestecul Omega+ este 100% vegan, bazat pe surse originale.

DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a unei vederi sanatoase. Acizii grasi EPA si DHA sprijina functionarea normala a inimii*. De asemenea, Omega+ Blend promoveaza o dieta pe baza de plante si un stil de viata activ, imbunatatind functiile creierului si inimii, sustinand frumusetea, sprijinind acuitatea vederii si ajutand in procesul de imbatranire sanatoasa. Juice Plus+ a eliminat pestele si a trecut direct la alge, aceasta fiind cea mai buna sursa naturala de acizi grasi Omega-3 - rapid, usor si sustenabil.

* Efectul benefic se obtine consumand zilnic 250 mg de DHA sau DHA si EPA.

Beneficii pe plus+

”Plus”-ul din amestecul Omega+ consta in introducerea zincului, vitaminei D si fitonutrientilor. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a dintilor (vitamina D), sinteza normala a ADN-ului, functia cognitiva normala, mentinerea unei bune vederi, sinteza normala a proteinelor si metabolismul normal al acizilor grasi (zinc) si contribuie la sanatatea parului, pielii si unghiilor (zinc). Asadar, Juice Plus+ s-a asigurat ca grija de sine e la indemana tuturor!

Sanatos, delicios si hranitor

Fiind un supliment pe baza de plante, Omega+ Blend inlocuieste mirosul si gustul de peste, care se regasesc in mod traditional in produsele care contin Omega-3, cu arome subtile de sofranel, catina si alge. Toate produsele din aceasta gama includ ingrediente derivate din alimente reale si nutrienti pe baza de plante. Amestecul Omega+ este 100% vegan, nu contine gluten si nici ingrediente modificate genetic.

Liza Pepple, Director Product Innovation Juice Plus+: “Suntem intotdeauna in cautare de modalitati prin care sa inovam si sa ne imbunatatim produsele, iar Omega+ Blend nu face exceptie. Prin noua gama de produse, ne asiguram ca vom continua sa contribuim la starea de bine a clientilor nostri in cel mai eficient mod posibil. La Juice Plus+ credem in a merge pana la capat pentru a ne asigura ca toata lumea beneficiaza de suplimente alimentare de inalta calitate, vegane si care nu sunt testate pe animale.”

Omega+ Blend este disponibil in doua recipiente, fiecare cu 120 de capsule, la 205.25 lei/luna, in magazinul online Juice Plus+.

FOTO: juiceplus.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea