Social

Independentul Oprescu, sprijinit de PSD, PNL si PRM

PSD il va sustine pe Sorin Oprescu. In PNL, Ludovic Orban nu vrea sa dea voturile nimanui, iar Crin Antonescu cere sa se voteze impotriva lui Vasile Blaga. Vasile Blaga (PDL) si Sorin Oprescu (independent) se vor infrunta in turul al doilea, al alegerilor pentru Primaria Capitalei .

Potrivit sondajelor INSOMAR facute ieri la iesirea de la urne, cei doi au un scor aproape identic. Astfel, va conta mult cum se vor imparti voturile candidatilor care nu au intrat in finala. Sorin Oprescu se poate baza pe sprijinul fostilor colegi din PSD, care au anuntat ca vor recomanda votantilor proprii sa-l sprijine.

Potrivit anuntului facut aseara de Corneliu Vadim Tudor, PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.

El a spus ca ii pare sincer rau de Sorin Oprescu, care este "sacrificat' si este "victima mascaradei tipice lui Traian Basescu", Vadim mentionand ca l-a avertizat ca va fi furat, "talharit la drumul mare ".

Buldogul si Doctorul intra in turul doi pentru Primaria Capitalei umar la umar, cu 30,9% la 30,7%, potrivit exit-pollurilor de la ora 21.00

Primul tur al alegerilor locale i-a impins pe candidatul PDL Vasile Blaga si pe independentul Sorin Oprescu in confruntarea finala pentru Primaria Capitalei, aproape umar la umar. Potrivit exit-pollurilor INSOMAR la comanda Realitatea TV, dupa inchiderea urnelor, la ora 21.00, Blaga a intrat in turul doi cu 30,9%, in timp ce Oprescu a strans 30,7% din voturi. Avantajul extrem de fragil atribuit candidatului PDL la inchiderea urnelor s-a mentinut pe tot parcursul zilei, insa in limita a 2-7%.

La sectoare, PDL si PSD au deocamdata cate un primar cert: Liviu Negoita (PDL) - la sectorul 3, cu 78,6% si Neculai Ontanu (PSD) - la 2, cu 56,1%. In ceea ce priveste Consiliul General, sondajele dau PDL cu un avans de peste 10% in fata PSD, indica o posibila intrare „la mustata“ a partidului lui Gigi Becali pentru prima data in conducerea Capitalei si scot PRM definitiv din joc. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea