Social

Geoana isi indeamna alegatorii sa voteze cu Oprescu

In conditiile in care la Bucuresti se anunta un tur doi al alegerilor locale extrem de strans, devin foarte importante voturile celor care au votat cu alti candidati decat Vasile Blaga si Sorin Oprescu.

Astfel, cele mai multe voturi dupa cei doi au obtinut candidatii PNL si PSD, Ludovic Orban si Cristian Diaconescu. Daca Orban a anuntat ca nu recomanda nici un fel de vot pentru turul doi , din punctul sau de vedere ambele solutii nefiind potrivite pentru Capitala, PSD, prin vocea lui Mircea Geoana, a anuntat ca partidul pe care il conduce recomanda un vot anti-Blaga.

"Bucurestenii vor avea de ales intre doua rele, un primar fara un suport in Consiliul General iar celalat este o perpetuare a sistemului actual de dispret pentru locuitorii Capitalei. Ii apreciez prea mult pentru a le spune sa voteze cu cineva in turul 2, consider ca Bucurestiul merita o soarta mai buna”, a declarat Ludovic Orban, dupa anuntarea rezulatelor initiale.

„Un lucru este extrem de clar, trebuie sa facem un front comun impotriva dreptei si a PD-L. Un vot impotriva lui Blaga este unul pentru schimbare”, a declarat, la randul sau, liderul PSD, Mircea Geoana, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Asta inseamna ca PSD ii indeamna pe alegatori sa il voteze pe Oprescu in turul doi, iar PNL se abtine la a face vreo recomandare. Reamintim ca potrivit exit-poll-ului CCSB, Vasile Blaga a fost votat de 33% dintre bucuresteni, Sorin Oprescu de 30%, Ludovic Orban de 13%, iar Cristian Diaconescu de 11%.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea