Social

#Nespresso #julius meinl #cafea

Incepe ziua cu o cafea cu gust desavarsit, in capsulele Julius Meinl 100% biodegradabile si compostabile domestic, compatibile Nespresso®*

Vin Sarbatorile si, odata cu ele, petrecerile, mesele in familie si multe clipe placute petrecute alaturi de cei apropiati. Te asteapta o perioada plina de voie buna! Pentru mai multa energie si clipe insemnate alaturi de cei dragi, savurati impreuna cafeaua Julius Meinl cu aroma puternica si gust desavarsit.

Gustul intens al cafelei va incanta simturile, iar bucuria va fi completa, pentru ca Julius Meinl va propune gama de capsule 100% biodegradabile si compostabile domestic. Acestea se pot arunca la cosul de gunoi sau in compost fara nicio grija, pentru ca ambalajul nu produce deseuri dupa utilizare si se descompune in doar 26 de saptamani.

Reciclarea capsulelor de cafea nu a fost nicicand mai simpla! Pentru Julius Meinl, implicarea in protejarea mediului este foarte importanta. Gama de capsule 100% biodegradabile relansata recent este una dintre initiativele prin care compania contribuie la protejarea planetei. Ambalajul inovator, fabricat din materiale regenerabile si fara aluminiu este compostabil domestic, adica nu produce deloc deseuri dupa utilizare, indiferent daca este aruncat la cosul de gunoi sau adaugat in compost. Mai mult, cafeaua este protejata de un sigiliu special conceput pentru a conserva aroma pana in momentul servirii.

Consumatorii apreciaza aceasta valoare adaugata unui produs, la nivel global, 60% dintre clienti considera ca sustenabilitatea este un criteriu important in alegerea unui brand, iar 50% sunt convinsi ca un ambalaj biodegradabil este o foarte buna solutie sustenabila (sursa - Euromonitor „Towards a more sustainable coffee & tea industry“ 2021).

Alege pentru tine si cei dragi o cafea prajita cu grija in fabricile Julius Meinl, obtinuta din boabe Arabica si Robusta provenite din regiuni recunoscute: Nicaragua, Honduras, Peru, Brazilia sau America Latina. Capsulele de cafea sunt disponibile in 6 variante pline de gust si aroma:

Espresso Crema: pentru cel care iubeste diminetile tihnite, acest sortiment este amestecul perfect echilibrat intre boabele premium Arabica din Nicaragua si Honduras, la care se adauga o nota de Robusta asiatica. Impreuna, cele doua creeaza o capodopera inspirata si delicata a cafelei, cu aroma plina si echilibrata.

Espresso Delizioso: cei care isi doresc o experienta senzoriala bogata pot alege blendul unic de boabe 100% Arabica din Peru si Honduras. Cu aciditate fructata delicata si un aftertaste placut de alune, Espresso Delizioso ofera simturilor bucuria desavarsita.

Lungo Classico: un romantic are nevoie de un amestec unic 100% Arabica ce spune povesti din Brazilia si Columbia - o adevarata epopee a originilor boabelor. Prajirea dark si mixarea atenta rezulta in aceasta cafea aromata, bine echilibrata, cu o crema usoara si fina.

Lungo Forte: pentru cei care pretuiesc timpul de calitate, un blend intens si bogat din boabe Arabica si Robusta este optiunea care impresioneaza prin aroma bine echilibrata, dulce si un aftertaste persistent.

Ristretto Intenso: iubitorii unui gust intens pot alege un amestec premium de cafea prajita ce contine boabe Arabica din America Latina si Africa de Est, cu un amestec din cele mai bune boabe Robusta asiatice. Melodia aromelor, precum si gustul dulce si cremos ofera o senzatie absoluta de cafea, cu o crema fina si catifelata.

Espresso Decaffeinato: cei care vor sa savureze cafeaua preferata in orice moment al zilei, vor fi incantati de un sonet dulce, cu o aroma completa si un gust delicat. Amestecul este format din boabe Arabica din America de Sud si Centrala, precum si din boabe Robusta asiatice si ofera o crema foarte bogata si catifelata.

Aroma si gustul Julius Meinl sunt pastrate intacte in capsulele 100% biodegradabile, Back-to-nature, pentru a oferi o experienta senzoriala completa. Iar iubitorii de sustenabilitate pot fi si premiati! In perioada 21 noiembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, orice achizitie a unei cutii de capsule Julius Meinl iti poate aduce o excursie pentru doua persoane. Mai multe detalii aici.

*Aceasta marca apartine unei terte parti care nu are legatura si nu este asociata cu Julius Meinl Group.

FOTO: https://juliusmeinl.com/ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea