Social

#depozit politie #probe distruse #maternitatea giulesti #incendiu

Incendiu langa Maternitatea Giulesti. Focul ar fi fost pus intentionat

Un incendiu puternic a izbucnit luni seara, la subsolul unei cladiri cu 5 etaje de pe strada Boisoara, care se afla chiar langa Maternitatea Giulesti din Capitala.

 

Pompierii ISUBIF au intervenit de urgenta pentru a stinge flacarile. S-a actionat cu 10 autospeciale de stingere si lte 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apa din afara obiectivului, de pe toate cele 4 laturi ale cladirii.

La subsolul cladirii (care acopera o suprafata de 3000 mp) se aflau materiale inflamabile precum plastice, hartie si textile. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Interventia pompierilor a fost una dificila deoarece in curte nu erau hidranti.

Incendiul ar fi fost pus intentionat

O ancheta de amploare este in desfasurare dupa ce incendiul ar fi distrus depozitul de langa maternitatea Giulesti. Potrivit unor surse ale serviciilor de interventie focul ar fi fost pus intentionat, scrie realitatea.net. In incinta cladirii se afla si o incapere care servea ca depozit cu probe adunate de politisti in diverse dosare. Potrivit sursei citate acolo se afla corpul „Delicte” a Politiei Romane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea